Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Mujo i Alah Wed Jan 07, 2009 9:27 pm | |
| Poplava u BiH. Mujo ide ulicom a voda mu do koljena. Nailazi Haso camcem i kaze: - "Hajd Mujo uskaci u camac." - "Ne, Allaha mi. Ja sam veliki vernik i Allah ce me spasiti." Haso kaze: - "Cekaj ti Allaha, kad si budala." - i ode. Voda presla Muji preko pojasa kad nailazi Ibro s camcem i kaze: - "Hajde Mujo uskaci u camac." - "Ne, Allaha mi. Ja sam veliki vernik i Alah ce me spasiti." Ibro kaze: - "Cekaj ti Allaha, kad si budala." - i ode. Voda dosla Muji do grla kad nailazi Suljo isto camcem i kaze: - "Hajde Mujo uskaci u camac." - "Ne, Allaha mi. Ja sam veliki vernik i Alah ce me spasiti." Suljo kaze: - "Cekaj ti Allaha, kad si budala." - i ode. Mujo se udavi i ode kod Allaha i pita: - "O Allahu. Ja sam bio veliki vernik a ti me nisi spasio???" Allah ga pogleda i kaze: - "Pa znam Mujo i meni je cudno. Cekaj da pogledam u notes... A-ha... Pa tri put' sam ti slao camac a ti si sva tri puta odbio da te spasim." | |
|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| |