Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Opera.top-forum

HomePortalLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Sylvestera Stallonea unakazio facelifting

Go down 
2 posters
AutorPoruka
Milorad
Super Administrator
Super Administrator
Milorad

Male
Registracija : 2008-12-06
Godine : 55
Komentari : 5587
Mjesto : Banja Luka

Sylvestera Stallonea unakazio facelifting Empty
KomentarNaslov komentara: Sylvestera Stallonea unakazio facelifting   Sylvestera Stallonea unakazio facelifting EmptyTue Sep 15, 2009 2:28 pm

Sylvester Stallone bio je nemala atrakcija na zatvaranju Filmskog festivala u Veneciji, i to u ne baš u poželjnom smislu. Očito je bio na faceliftingu, jer su mu obrve stajale podignute kao skamenjene, a smiješan izgled pojačao je i teški make-u.

Sylvestera Stallonea unakazio facelifting Sylvesterstallone263792

Nekadašnji najveći akcijski zavodnik, glumac Sylvester Stallone kao da se ne može pomiriti sa starenjem. Već se neko vrijeme šuška da podliježe parcijalnim žešćim tretmanima lica, ali ništa ga nije spriječilo da ode još korak dalje.

Na filmskom festivalu u Veneciji mnogi su se pitali u što li to želi uvjeriti svijet, odlučivši se, u 63. godini, na čudan tretman pomlađivanja.

Od Stallonea je zahvat definitivno napravio samo smiješnu figuru, a u prvom su planu bile obrve, trajno visoko podignute. Rumenilo na obrazima samo je pojačalo nesretan izgled glumca.

Izvor:(24sata.info)
Na vrh Go down
https://opera.bosnianforum.com
anemona
Administrator
Administrator
anemona

Female
Registracija : 2009-08-11
Godine : 68
Komentari : 8565
Mjesto : Beograd
Mood : legende odlaze u legendu...

KomentarNaslov komentara: Re: Sylvestera Stallonea unakazio facelifting   Sylvestera Stallonea unakazio facelifting EmptyTue Sep 15, 2009 2:35 pm

Nekada dok je bio mladji i Sivester i ja u sali sam vrlo cesto,kada bi me muz nesto zavtlavao posto je zenskaros,govorila bi mu da bi dala Sylvestera Stallonea unakazio facelifting Icon_question Sylvestera Stallonea unakazio facelifting Icon_redface Silvesteru pa makar mi nikad ne vratio. Sylvestera Stallonea unakazio facelifting 156630 Sylvestera Stallonea unakazio facelifting 156630 Sylvestera Stallonea unakazio facelifting 156630 Sad nije vise taj-ne bih vise to rekla.
Na vrh Go down
Milorad
Super Administrator
Super Administrator
Milorad

Male
Registracija : 2008-12-06
Godine : 55
Komentari : 5587
Mjesto : Banja Luka

KomentarNaslov komentara: Re: Sylvestera Stallonea unakazio facelifting   Sylvestera Stallonea unakazio facelifting EmptyTue Sep 15, 2009 2:45 pm

anemona (citat):
Nekada dok je bio mladji i Sivester i ja u sali sam vrlo cesto,kada bi me muz nesto zavtlavao posto je zenskaros,govorila bi mu da bi dala Sylvestera Stallonea unakazio facelifting Icon_question Sylvestera Stallonea unakazio facelifting Icon_redface Silvesteru pa makar mi nikad ne vratio. Sylvestera Stallonea unakazio facelifting 156630 Sylvestera Stallonea unakazio facelifting 156630 Sylvestera Stallonea unakazio facelifting 156630 Sad nije vise taj-ne bih vise to rekla.

:bravo16: :lowl: :lowl: :lowl: :lowl: :lowl:
Na vrh Go down
https://opera.bosnianforum.com
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Sylvestera Stallonea unakazio facelifting   Sylvestera Stallonea unakazio facelifting Empty

Na vrh Go down

Sylvestera Stallonea unakazio facelifting
Na vrh 
Stranica 1/1