Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Opera.top-forum

HomePortalLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Brega napao Kusturicu!

Go down 
AutorPoruka
Milorad
Super Administrator
Super Administrator
Milorad

Male
Registracija : 2008-12-06
Godine : 55
Komentari : 5587
Mjesto : Banja Luka

Brega napao Kusturicu! Empty
KomentarNaslov komentara: Brega napao Kusturicu!   Brega napao Kusturicu! EmptyTue Sep 22, 2009 12:53 am

Goran Bregović je u emisiji „Red karpet", na hrvatskoj TV Nova, osuo paljbu po Emiru Kusturici, poručivši da je pisao muziku za filmove slavnog reditelja samo zato što mu je bio potreban novac.

Brega napao Kusturicu! Imagebg

Filmove koje je kasnije radio, kao na primer „Crna mačka, beli mačor", ne može da spase ni dobra filmska muzika. Ne pišem više filmsku muziku, niti mislim da to dobro radim! - izjavio je Brega, a o medijskim spekulacijama da je u vezi sa brojnim ženama, rekao je:

- Ma svašta se u novinama piše. Znate kako kod nas kažu: I na tarabi piše pič*a, pa...

Brega napao Kusturicu! Imagedh

Dok je bio u bolnici u Beogradu zbog pada sa višnje, sestre su navodno komentarisale veličinu njegovog polnog organa.

- Navikao sam se na to. Ako nemate kondiciju da izdržite te budalaštine, nemojte se baviti ovim poslom. Mogli su i da napišu da mi je mali, to bi bilo još gore. Ako ništa, ovo je bar bolje. Sada kad putujem, zbog komada metala i šrafova koje imam u kičmi, stalno „zvonim" na aerodromima!

Bregović se pohvalio da je dobio počasni doktorat na engleskom univerzitetu „Šefild".

- Čuo sam da slične počasne doktorate imaju i Bob Dilan i još nekoliko muzičara. Ispričali su mi da je nekoliko profesora sahranjivalo svoje rođake uz moju muziku, tako je i krenula neka zainteresovanost za mene.

Izvor:(Press Online)
Na vrh Go down
https://opera.bosnianforum.com

Brega napao Kusturicu!
Na vrh 
Stranica 1/1