Kraljica popa spremna je treći put reći sudbonosno da i udati se za svog 29 godina mlađeg dečka Jesusa, otkrio je američkom magazinu Hello! autor njene biografije Randy Taraborrelli. Madonna i Jesus u vezi su devet mjeseci, a pjevačica navodno želi još jedno veliko vjenčanje, kakva su joj bila i prva dva.
Taraborrelli prenosi
Madonnine riječi kojima ga ona opisuje kao jako slatkog i obzirnog.
"Uvijek me pita kako sam. I ja bih vjerovatno trebala njega pitati isto, ali znate mene. Mislim da sada shvaća da sam malo, kako bih rekla, egocentrična", rekla je 51-godišnja pjevačica koja udajom za 22-godišnjeg manekena želi pokazati i da joj on nije samo prolazna avantura.
Madonna i Jesus odlično se slažu u seksu koji je i glavni pokretač njihove veze. Osim toga, on je neizmjerno poštuje te je puno naučio od nje.
"Divi se njenoj sposobnosti da ima tako uspješnu karijeru, a u isto vrijeme bude i majka četvero djece", kaže izvor.
Slavna pjevačica govori prijateljima kako se bez problema može zamisliti u braku sa svojim mladim ljubavnikom. Jesus navodno želi veliko vjenčanje, a i Madonna je spremna na još jednu raskošnu ceremoniju kakvu je imala sa bivšim muževima Guyem Ritchiejem i Seanom Pennom.
Izvor:(24sata.info)