| VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Wed Oct 07, 2009 11:06 pm | |
| Može li mi neko pomoći ili bar objasniti koji je problem kod mene na kompu, evo ovako: Instalirao sam klincu Counter Strike da igra na Net-u, naravno više igram (sam igrao ) ja nego on, znači sve sam instalirao što je trebalo za igru i igrao sam jedan ili dva dana da bi naveče izašao iz igrice i ugasio komp,..Ujutro hajde pomislih da se malo "ispucam" i upalim računar i htio sam pokrenuti igricu ali umjesto da igra krene AVG antivirus mi izbaci da je otkrio Trojanca: Trojan horse Generic 14.BUFJ,...Hebi ga sad vise ne znam da li sam kliknuo da ga izbrise ili ignorise medjutim opet nista, stalno mi izbacuje nesto, evo slika ( hebi ga Njemački jezik) Dva puta sam instalirao i deinstalirao igricu misleci da ce proraditi, ali uzalud,... pročešljao sam komp sa CCleanerom i Spaybotom ali nista nisu otkrili, navodo komp je čist,.... Šta da radim????????????????????'p.s. - jel iko išta razumio od ovoga što sam napisao???? | |
|
| |
conja Super korisnik
Registracija : 2009-09-26 Godine : 51 Komentari : 266 Mjesto : Paracin
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Wed Oct 07, 2009 11:35 pm | |
| evo mozda ti ovo pomogne:
kaže: e i ja imam isti taj problem...da sad nisi reko ja bi mislio da je do cs-a...ja nisam igro cs jedno 5 dana i dodjem vidim nece da udje...vidim poceo komp da mi baguje sve ja uzmeme oborim system i redi..i tako opet cs nece...i vidim da mi avg pokazuje da je zarazen ja pomislio zbog cs-a i od tad sam promenio jedno 7 cs-a i na svakom isto..aj neka neko pomogne molim Vas... fora sto mi avg sam obrise cs....
e ljudi ne znam kada vam se desilo to ali meni od danas krenuo avg free da izbacuje isti taj trojanac (Trojan Horse Generic14.BFUJ ili tako neshto) na hl.exe fajlu. A do sad sve radilo kako treba, nije se nikad avg zalio. Sve mi neshto izgleda da je false positive. Ako koristite AVG moguce je da je izbacio los update. | |
|
| |
| |
| |
conja Super korisnik
Registracija : 2009-09-26 Godine : 51 Komentari : 266 Mjesto : Paracin
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Wed Oct 07, 2009 11:44 pm | |
| nisi jedini znaci,evo jos jedan
Kod svakog Non-Steam patcha koji uspem da nadjem AVG kaze da je hl.exe zarazen "Trojan Horse Generic 14.BUFJ". Sta da radim? Da li da ignorisem? | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Wed Oct 07, 2009 11:52 pm | |
| Sad ću sačekati dan-dva pa da vidim kako je kod komšije i njemu sam sve isto instalirao samo razlika je u dve stvari prva stvar je da on još uvijek igra, a druga stvar je da ima Avast Home u kompu pa ćemo vidjeti da li je to do antivirusa,........ | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Thu Oct 08, 2009 3:26 am | |
| sredio sam nisam htio ići spavati dok to ne riješim,................. deinstalirao sam AVG-antivirus pa instalirao Avast 4,8 Home Edition i onda sam reparirao igricu i sada radi ,.... | |
|
| |
Mihajlo Legenda foruma
Registracija : 2009-09-19 Godine : 34 Komentari : 1433 Mjesto : Banja Luka Mood : Olympic Lyon!!!
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Thu Oct 08, 2009 10:32 am | |
| | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Thu Oct 08, 2009 12:39 pm | |
| | |
|
| |
fischer Super korisnik
Registracija : 2009-06-26 Godine : 51 Komentari : 338 Mjesto : zrenjanin-srbija
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Thu Oct 08, 2009 1:01 pm | |
| JA NE IGRAM TU IGRU ALI STO SE ANTIVIRUSA TICE SVIMA OD VAS BIH PREPORUCIO DA SKINETE AVG JEDNOSTAVNO I POSTAVITE AVAST TAKO I AJO JE NESTO ZARAZENO ON CE SE AUTOMATSKI NALAZITI U KARANTINU ALI CE DA RADI | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Thu Oct 08, 2009 1:14 pm | |
| - fischer (citat):
- JA NE IGRAM TU IGRU
ALI STO SE ANTIVIRUSA TICE SVIMA OD VAS BIH PREPORUCIO DA SKINETE AVG JEDNOSTAVNO I POSTAVITE AVAST TAKO I AJO JE NESTO ZARAZENO ON CE SE AUTOMATSKI NALAZITI U KARANTINU ALI CE DA RADI ništa te sad nisam razumio,...... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Sat Oct 17, 2009 12:25 am | |
| drugovi moji probajte ovo,besplatan program,nagrađivan puno puta zbog efikasnog uklanjanja trojanaca i ostale gamadi http://www.emsisoft.com/en/software/free/uopšte nije izneneđujuće da se sa igricom ili programom,još ako je krekovan,ubaci neka štetočina,probajte ne morate zahvaljivati |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Sat Oct 17, 2009 12:35 am | |
| hvalaaaaaa bakasenovic-u | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP Sat Oct 17, 2009 12:43 am | |
| nema na čemu imao sam i ja slične problema na nekim stručnim forumima rekoše mi samo nov windows...i ja tri puta poslušao,onda probao a-squred i iznenadio se šta sam sve imao po kompu...čemu znanje vredi ako se ne podeli sa onima kojima pomoć treba jel tako,tako je hehehee |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP | |
| |
|
| |
| VIRUS: Trojan horse Generic 14.BUFJ - HELP | |
|