| Umete li tužni da budete? | |
|
+6Jolie Milorad zvoncica anemona Mihajlo conja 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov komentara: Kako ubijamo naše ljubavi Sun Oct 25, 2009 9:03 pm | |
| "...međutim kada se odnos formira neophodno ga je negovati poput retke,dragocene i voljene biljke.Zašto baš poput biljke a ne poput kućnog ljubimca?Biljka je nemoćna da pobegne od lošeg gospodara i njena sudbina potpuno zavisi od stava i ponašanja vlasnika.Pas ili mačka su u nešto boljoj poziciji pored otvorenog prozora...e,sada dolazimo do zone zloupotreba...najveći problem je nepostojanje svesti da se međuljudske relacije neguju i to ispravno neguju ako želite da vam traju,i to na kvalitetan način.Ljudi često smatraju da ako je nešto kvalitetno[ljubav,brak,prijateljstvo...]zagarantovano mu je trajanje i to baš kako oni hoće a da ne moraju da se adekvatno potrude oko održavanja veze...Tu vrlo raširenu zabludu realnos[pre ili kasnije]saseče i pokaže koliko smo pogrešno mislili ili sagledavali stvari.Jako je bitno u trenucima problema ne okriviti samo jednu stranu i to tako raditi iznova i iznova...Taj trenutak je obično idealno vreme za preispitivanje sopstvenih grešaka oko nekog bitnog odnosa...Pravo vreme da se promeni pristup ako vam je stalo do obnavljanja odnosa i njegovog produbljivanja.Naravno,sve uz uslov da druga strana želi isto ili slično,ili ako u raznim manipulacijama niste otišli neoprostivo daleko,ozbiljno ugrožavajući drugu stranu. Drugi problem je nedostatak svesti o tome da je druga osoba individua koja nije isto što i vi,ne mora misliti isto što i vi i ne mora da želi iste stvari u trenutku kada ih i vi želite.Naprosto,okupirana sobom,ličnim obavezama i razvojnim fazama nije u mogućnosti da vam pruži ono što vam je potrebno ili ono na šta ste navikli kao redovno sledovanje...Kad vi nekog prinuđujete da pruži više nego što želi,više nego što objektivno može,onda ulazite u zonui to vrlo ozbiljnog karmičkog ogrešenja" eto malo za razmišljanje,jer ovaj tekst na blogu nije naišao na razumevanje Bakasenovic.blog |
|
| |
Slovenska ¤Zvijezda Foruma¤
Registracija : 2009-09-20 Godine : 63 Komentari : 180 Mjesto : Smederevo
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sun Oct 25, 2009 10:40 pm | |
| Uhh...umem,jos kako.Preosetljiva sam | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sun Oct 25, 2009 10:57 pm | |
| verujem...Miku ne voli baš svako,a sve koje poznajem imaju tugu za pune dzepove |
|
| |
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Mon Oct 26, 2009 7:02 pm | |
| tuga....ta moja verna druga... druzimo se ona i ja odavno.. otkad me Ti ne volis tu je stalno. Ti si jedini koji znas kako tugu od mene da oteras. Ali neces...a i sto bi? kad me ne volis nije ti stalo i bitno ti nije dal me radost grli il me tuga u zagrljaju krije.. | |
|
| |
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Mon Oct 26, 2009 7:08 pm | |
| - zvoncica (citat):
- tuga....ta moja verna druga...
druzimo se ona i ja odavno.. otkad me Ti ne volis tu je stalno. Ti si jedini koji znas kako tugu od mene da oteras. Ali neces...a i sto bi? kad me ne volis nije ti stalo i bitno ti nije dal me radost grli il me tuga u zagrljaju krije.. čije su ovo riječi, stihovi??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Mon Oct 26, 2009 7:21 pm | |
| Zvončica piše prelepo,garant su njeni |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Mon Oct 26, 2009 8:01 pm | |
| |
|
| |
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| |
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Fri Nov 06, 2009 7:15 pm | |
| Sliva se tuga niz moju dusu, kao kisa novembarska niz golo granje. Drzimo jedna drugu za gusu, trenutno je nereseno stanje. Davi ona mene i ja davim nju ko ce na kraju ziv ostati tu? Podvice rep tuga to znam kad joj deo duse dam. Kad isplacem suza reku i napisem jos pesmu tuznu neku. Dosadila sam vise i narodu i Bogu sta da radim kad bez tuge ne mogu. Postoji meni drag neko koji bi znao tugu da brise al on je od mene sada daleko eh tugo moja i ne voli me vise. Zbog toga me tuga ledi i kvasi umesto osmeha suza mi lice krasi. | |
|
| |
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Tue Nov 10, 2009 12:30 am | |
| Da umem i pre nego li postanem tuzna pocicu u san,pokuacu da preduhitrim tugu. | |
|
| |
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Fri Nov 27, 2009 11:08 pm | |
| Samo moja dusa zna ,umem li biti tuzna. | |
|
| |
Bela76 ¤Zvijezda Foruma¤
Registracija : 2010-04-06 Komentari : 194
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Thu Apr 08, 2010 3:51 pm | |
| Umem i te kako... ali brzo mi se osmeh vrati jer mu ne dam da me napusti... onda tugu bacim u senku,dok opet njena snaga ne dobije razmeru da mi nadjaca osmeh.. ...i cudan je to krug kojim se smenjuje tuga i radost moje duse koja u stvari voli da je srecna,ali.... | |
|
| |
Una Super korisnik
Registracija : 2010-04-07 Komentari : 257 Mjesto : Zemun Mood : naoruzana osmehom :)
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Mon Apr 12, 2010 1:07 am | |
| Mislila sam da ne umem ali sam se uverila danas u suprotno... | |
|
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sat May 01, 2010 2:19 am | |
| | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sat May 01, 2010 8:50 am | |
| - anemona (citat):
jao medeno malo....u nedra da ga čuvam...obožavam mačke.... A tuga...oterala sam je Nema više tuge u očima mojim sada samo zvezda radosti tamo sja. Duša se moja kupa u pogledima tvojim Tvojom ljubavlju obasjana sam ja. Obrisao si sve suze moje i vešto crtaš mi osmeh na licu Zbog tebe se razlivaju dugine boje po mom telu i mome srcu. Ne uzdiše tuga više mojim glasom Kraj tebe sada osmehe brojim. Ti me čuvaš, ljubiš , zoveš me svojom malom a ja se više tuge ne bojim. | |
|
| |
anemona Administrator
| |
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sat May 01, 2010 9:11 am | |
| | |
|
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Wed May 19, 2010 1:41 am | |
| Tuga...
Kada se skupi ona u meni..huci i bruji damarom bije ne zna da ja sam igrac stari sto vesto sablju svoju krije... Samo sto snage nemam uvek ...da joj sabljom adut izbijem... | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Wed May 19, 2010 7:50 pm | |
| - anemona (citat):
- Tuga...
Kada se skupi ona u meni..huci i bruji damarom bije ne zna da ja sam igrac stari sto vesto sablju svoju krije... Samo sto snage nemam uvek ...da joj sabljom adut izbijem... teraj to draga moja....osmeh na lice p au novi dan zakoraci... neka jedno sunce na nebu, a jedno na tvom licu zraci | |
|
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Wed May 19, 2010 10:28 pm | |
| - zvoncica (citat):
- anemona (citat):
- Tuga...
Kada se skupi ona u meni..huci i bruji damarom bije ne zna da ja sam igrac stari sto vesto sablju svoju krije... Samo sto snage nemam uvek ...da joj sabljom adut izbijem... teraj to draga moja....osmeh na lice p au novi dan zakoraci... neka jedno sunce na nebu, a jedno na tvom licu zraci Zvoncic moj,hvala na podrsci,drago mi je da si tu... | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sat May 22, 2010 9:42 pm | |
| tu sam ja..navratim...nisam vas zaboravila...samo me neke obaveze poklopile i neki umor...i svasta jos po nesto...vise lepo nego tuzno pa se ne zalim.... | |
|
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sat May 22, 2010 10:36 pm | |
| | |
|
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Tue Oct 19, 2010 11:35 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Sat Jul 02, 2011 7:43 am | |
| O umem i te kako,ali sam po prirodi veseljak pa se nekako "iščupam" i idem dalje |
|
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? Fri Aug 12, 2011 1:33 am | |
| Milena moja'tako i treba'glavu gore i samo napred | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Umete li tužni da budete? | |
| |
|
| |
| Umete li tužni da budete? | |
|