| sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 3:57 pm | |
| "na sta ste ponosni ?" lako je reci ponosim se ovim ili onim...kad se uradi i kaze nesto lose ,kad uvredite nekoga ili jednostavno uradite nesto sto se kosi sa vasim principima to je mnogo teze priznati nego kad se uradi nesto dobro... Posto sam ja otvorila ovu temu ja cu prva reci sta sam uradila zbog cega u opste nisam ponosna..Izvredjah prijatelja, dragu mi dusu posuh debelim slojem uvreda besa i tuge..nikada me nije uvredio, ni ruznu rec mi nije rekao.Uvek mi je samo pomagao,bodrio me tesio,slusao..sada kada je njemu naislo tesko vreme ja umesto da ga podrzim i hrabrim ili samo da ga pustim i cutim..ja sam ga udarila uvredama ko cekic kad u ekser udari..i sada vise ne prica sa mnom..eto..u zemlju da propadnem od stida i tuge | |
|
| |
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 4:19 pm | |
| Zvoncice u kom si znaku rodjena?obicno to rade Skorpije,rakovi i jarcevi | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 4:48 pm | |
| - anemona (citat):
- Zvoncice u kom si znaku rodjena?obicno to rade Skorpije,rakovi i jarcevi
ja sam riba sa asc. u vagi i mesecom u devici..marsom u blizancima venerom u vodoliji merkurom i jupiterom u vodoliji..saturnom u blizancima..pluton mi je na asc. u konjukciji sa venerom prijatelja ciju dusu ispljuva...moj saturn je kvadratu sa njegovim mesecom..moj mars je u kvadratu sa njegovim suncem...sve sam to znala i nisam mogla da se zaustavim.. | |
|
| |
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
Mihajlo Legenda foruma
Registracija : 2009-09-19 Godine : 34 Komentari : 1433 Mjesto : Banja Luka Mood : Olympic Lyon!!!
| |
| |
anemona Administrator
| |
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 5:08 pm | |
| jesam...milion puta..juce mu poslah sliku cveca koje znam da voli...u znak izvinjenja...nagrdi me strasno..mazva me licimerom...saljem mu cvece a vamo mu po dusi prosipam uvrede i teske reci...zamolio me da nestanem..i ja ne uspeh da savladam sebe...postah pateticna.. | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| |
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 5:15 pm | |
| - zvoncica (citat):
- jesam...milion puta..juce mu poslah sliku cveca koje znam da voli...u znak izvinjenja...nagrdi me strasno..mazva me licimerom...saljem mu cvece a vamo mu po dusi prosipam uvrede i teske reci...zamolio me da nestanem..i ja ne uspeh da savladam sebe...postah pateticna..
Shvatam te ali ako ista moze biti pozitivno u svemu sto se dogodilo je pouka.Moras shvatiti da se prijatelji cuvaju i neguju kao biljke.Prijatelj ako ti je prijatelj mora to biti i kad je na vrhu i kad je u blatu.Samo kad je na vrhu lako je biti prijatelj-e kad je u blatu-tu je prijatelj -prijatelj i veruj da se to pamti.... | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 5:18 pm | |
| znam...zato mi i muka...zato sto spoznah jedan ne bas lep deo sebe,a to je da nisam nikakav prijatelj..da sam losa osoba...a on mi se divio nekada..strasno... | |
|
| |
anemona Administrator
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 5:27 pm | |
| Nsi losa osoba vec brzopleta a to nije isto.Glavu gore,,mozda ce se i on smiriti i shvatiti da je to samo bilo brzopleto-na kraju pravi prijatelji i prastaju.... | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? Fri Oct 23, 2009 5:29 pm | |
| iz tvojih usta u Bozije usi.. | |
|
| |
Mihajlo Legenda foruma
Registracija : 2009-09-19 Godine : 34 Komentari : 1433 Mjesto : Banja Luka Mood : Olympic Lyon!!!
| |
| |
zvoncica Obecani/a
| |
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? | |
| |
|
| |
| sta ste uradili a da niste bas ponosni zbog toga? | |
|