Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Obecanja Sat Oct 24, 2009 6:10 pm | |
| Kad smo se upoznali sve si obecavao,kad si odlazio sa tuznim pogledom obecavao mi da ces me zvati i da ces doci kod mene.Ali ja ko i svaka tinejdzerka,zaljubila se pa sam ti verovala. Hah,samo kad se setim,zvao si me,da ali koliko puta,u pocetku svaki dan pa svaki drugi,pa dva puta ili jednom nedeljnom,pa odjednom nikada. Ja sam tebe nazvala,pa u guzvi si,pa stalno neki glupi razlozi,ok,shvatila sam ali mi je bilo tesko da priznam. Svakim danom si mi sve vise nedostajao,znala sam daleko si i sigurno ne mislis o meni jer ja sam samo jedna od devojka koja ti je bila pri ruci.Ali ja sam te uvek osecala,bio si u meni.Dugo sam se bojala da zavolim drugog,opet zbog poraza,od straha,od bola. Dugo je vremena trebalo za to,da shvatim da nisi jedini i da nisi zasluzio moju ljubav.Slusala sam balade,gledala tuzne filmove,citala romane,i naravno pisala stihove. Ali kazu vreme leci sve rane,tako je meni je vreme pomoglo,i sad te volim,ta ljubav se nije pretvolila u mrznju,nego u prijateljsku ljubav,volim te i dalje,ko brata,druga.Ali se secam onih osecanja,i nikad ih necu zaboraviti.Nista nisam cula o tebi do skoro, skoro sam saznala da si dobro i da ti nista ne hvali,pogotovo ne ljubav.Imas je i mnogo,zato sto je zasluzujes. Ali te molim,nemoj lomiti srca drugima,kao sto si meni,nemoj zavoditi mlade tinejdzerke i obecavati im ono sto neces ispuniti. | |
|