anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Knez priveden jer je tukao suprugu? Tue Nov 10, 2009 6:13 pm | |
| Knez priveden jer je tukao suprugu?Pop pevač Nenad Knežević Knez (42) priveden je u subotu u policiju zbog nasilja u porodici.
Ovaj crnogorski pevač je za naš list priznao da je proveo dan u stanici, ali tvrdi da je, zapravo, njegov šurak imao „probleme“ sa suprugom.
Kako nezvanično saznajemo, u subotu u 6.30, iz stana u Knez Danilovoj, koji je u vlasništvu Kneza, izvesna žena uplakanim i drhtavim glasom pozvala je 92 i prijavila da je muž pretukao, moleći za pomoć. Naš izvor iz policije navodi da je žena s druge strane žice bila Knezova supruga Nina, koja je potom pozvana u stanicu da da izjavu o tome šta se događalo u njihovom domu, kako bi se odlučilo o eventualnom podnošenju prijave protiv pevača. Međutim, Knez je juče u izjavi za naš list demantovao policijske informacije. Zatekli smo ga u studiju koji je nedavno otvorio u Beogradu. Ne poričući da je bio u policijskoj stanici, on tvrdi da je u pitanju nesporazum.
- Tamo sam se u subotu ujutru našao u ulozi mirotvorca. Nisam ja privođen, nego moj šure, koji je imao probleme sa svojom ženom. Ceo slučaj nema nikakve veze ni sa mnom ni sa mojom ženom. Ja sam samo u ime porodice išao s tastom da ga smirimo. Recimo da sam ja išao u mirovnu misiju i tako završio u policijskoj stanici. Tamo sam se nešto duže zadržao, pa me je verovatno neko video i preneo da sam bio privođen - rekao nam je Knežević. | |
|