Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Ceca: Srećna sam sa Vladom Wed Nov 11, 2009 1:16 pm | |
| Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović posle deset godina progovorila je o svom ljubavnom životu i vezi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem. U intervjuu magazinu "Hello!", Ceca je rekla da je srećna sa Vladom kojeg je upoznala preko zajedničkog prijatelja. "Godinama su me mediji dovodili u vezu sa mojim prijateljima, retko kad sam šta demantovala. Sada sam srećna jer sam ispunjena i zadovoljna i na ljubavnom planu! Mene i Vladu je pre nekoliko godina upoznao zajednički prijatelj Sreten Radović. Letos smo se sreli i razmenili brojeve telefona. Pošto sam sa porodicom ubrzo otputovala na Kipar, a on se vratio svojim poslovnim obavezama, u kontaktu smo bili preko telefona. Kada sam se vratila sa Kipra intenzivirali smo druženje i naše viđanje je postalo učestalije", ispričala je Ceca. Koliko su Ceca i Vlada postali bliski govori i podatak da će ga folk zvezda pozvati na svoju slavu Svetog Nikolu, ali i na druga porodična okupljanja. "Nije isključeno da se pojavi u nekom od mojih spotova", kaže Ceca. Izvor:(MONDO) | |
|
Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Re: Ceca: Srećna sam sa Vladom Wed Nov 11, 2009 1:19 pm | |
| | |
|