anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Brakovi uspešnih: Srbi prave naslednike, Srpkinje ne rađaju Mon Nov 23, 2009 6:26 pm | |
| Brakovi uspešnih: Srbi prave naslednike, Srpkinje ne rađajuNajlepša srpska snajka Adrijana Lima-Jarić pre nekoliko dana podarila je srpskom košarkaškom asu Marku Jariću ćerku Valentinu.Iao velika katolikinja, ova se lepotica prvi put s momkom poljubila u svojoj 17. godini, a u više intervjua naglašavala je kako planira da uđe u brak - nevina.
Posle duže veridbe, ona i Marko venčali su se ove godine na Dan zaljubljenih 14. februara, u romantičnom ambijentu planine Džekson Hol u Vajomingu, gde su iznajmili drvenu kućicu i sudbonosno „da" izgovorili pred najbližim prijateljima.NAJLEPŠA SRPSKA SNAJKA... Adrijana Lima-Jarić rodila Marku ćerku Valentinu i oseća se bolje nego ikad
U intervjuu koji su dali za časopis „Pipl" izrazili su veliko uzbuđenje zbog bebe. Adrijana je rekla da sebe nije mogla da zamisli kao ozbiljnu, udatu ženu i majku, dok je Marko oduvek hteo veliku porodicu.
- Marko mi je rekao da želi da imamo petoro dece. U početku sam mislila da se šali, ali kada sam shvatila da je ozbiljan, rekla sam mu da je lud - ispričala je poznata 28-godišnja brazilska manekenka, koja je nedavno pobedila na izboru za najlepšu ženu NBA košarkaša.
- Zaista se nikada nisam bolje osećala. Imam osećaj kao da isijavam jer tek sad imam sve. Moj život je u ovom trenutku potpuno ispunjen - tvrdi Lima. - Nikada nisam sebe mogla da vidim kao udatu ženu koja ima decu. Ne zato što to nisam želela, već zato što je teško naći osobu za brak i porodicu. Sve se promenilo kada sam upoznala Marka, a od samog početka našeg poznanstva mogla sam da nas zamislim u braku sa velikom familijom.
Da srpski superstarovi imaju moć da ubede svetske lepotice da žrtvuju liniju zarad potomstva, pored Marka, pokazao je i Peđa Stojaković. Zasad mu je grčka manekenka Aleka Kamila rodila troje dece.
Inače, Peđa Stojaković nedavno je izjavio da planira bar petoro:
- Uspeo sam „pregovorima" na početku da dođem do broja tri. Ali, ipak ćemo sačekati još neko vreme jer su Andrej i Mila još mali. Malo ćemo se primiriti dok oni odrastu. Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno - porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica - rekao je košarkaš.
I dok srpske snajke iz inostranstva doprinose natalitetu naše nacije, srpske lepotice koje su se domogle svetskih milijardera, ni posle više godina braka nisu poradile na potomstvu.NE HAJE ZA BIOLOŠKI SAT... Ivana Berendika tri godine u srećnom braku sa biznismenom Tomasom Jermolukom
„Modelsica" Sandra Meljničenko, udata za ruskog milijardera Andreja, nikada čak nije ni pomenula planove o potomstvu. Vesti vezane za ovu srpsku manekenku uglavnom govore o milionskim poklonima, luksuznom venčanju, putovanjima i jahtama. Srce ruskog bankara, čije bogatstvo stečeno proizvodnjom uglja i mineralnog đubriva iznosi oko 6,2 milijarde dolara, osvojila je, kako se priča, poklonivši mu sat od 20.000 evra, a njihova glamurozna svadba koštala je čak 35 miliona dolara.
Slična priča je i sa njenom koleginicom Ivanom Berendikom, koja je već tri godine u braku s biznismenom Tomasom Jermolukom. Ivana uživa u putovanjima i bavi se humanitarnim radom. Oni su svoju vezu 2006. krunisali svadbom na Bahamima, u istom hotelu gde se ranije venčala i top-model Sindi Kraford. Nedavno je srećni par proslavio trogodišnjicu braka putovanjem po svetu. Takođe, ni ona ne haje za biološki sat i uživa u milijardama koji joj je omogućio stariji suprug.
Ostaje nepoznanica da li gorenavedene lepotice još nisu spremne za potomstvo, da li čekaju pogodan momenat ili možda jaki predbračni ugovori štite milijardere koji, može da se nagađa, ne bi voleli svoja bogatstva kasnije da krckaju na basnoslovne alimentacije. | |
|