Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Opera.top-forum

HomePortalLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Oplenac selection-moj favorit

Go down 
AutorPoruka
Djapee
Lutalica
Lutalica
Djapee

Male
Registracija : 2010-01-25
Godine : 44
Komentari : 45
Mood : Ponekad da,ali uglavnom ne

Oplenac selection-moj favorit Empty
KomentarNaslov komentara: Oplenac selection-moj favorit   Oplenac selection-moj favorit EmptyThu Jan 28, 2010 1:36 pm

Beleška vinara

Kristalno čista, slamnato žuta boja sa zlatnim odsjajem.

Intenzivna, cvetno-voćna aroma, sačinjena od tonova belog cveća, lipe, jabuke i breskve. Ukus pun, izrazito voćni, osvežavajući, uravnotežen. Voćna slast i kiseline se prožimaju i stapaju u jasnu, pitku i dugotrajnu završnicu. Fino, skladno vino, sa elegantnim finesama sorti i podneblja.

Hrana

Odlično uz plodove mora, belu ribu, bela mesa, a idealno uz: škampe, langustine; kečigu; kuvanu juneću rozbratnu, juneća rebra, bečku šniclu, teleće pečenje; škembiće; meke kravlje sireve, kozji sir, kambozolu, apenceler, „tet d’moan“.

Serviranje

Temperatura : 10-12ºC

Čaše: za mlada bela vina (oblik čaše usmerava koncentraciju aroma prema nosu, istovremeno naglašavajući doživljaj prefinjenih, voćnih aroma).

Sortni sastav

Riesling blanc 90%, weissriesling 10% Oplenac selection-moj favorit Vino_slika_oplenac
Na vrh Go down

Oplenac selection-moj favorit
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Moj favorit....