|
| Koji antivirus je najbolji ? | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Koji antivirus je najbolji ? Wed Feb 23, 2011 1:49 am | |
| Anemona koji antivirus ti sad istice,.....Ako je Avast ostavi do isteka pa da vidimo mozda ce samo novi kljuc traziti, a ako ne onda moras stari DEINSTALIRATI a ne obrisati,......Ides u "Moj računar"--------------->"Dodaj ili ukloni programe" (to ti je sa lijeve strane gore, kad udjes u "moj racunar" ili jos je jednostavnije ako imas onaj CCleaner što sam ti prije dao,...Otvoriš CCleaner pa ideš na Alate, tada će se otvoriti spisak svih instaliranih programa, odabereš klikneš jednom na stari antivirus i u CCleaneru sa desne strane imas opciju "Pokreni deinstalaciju" klikneš na to i 2-5 sekundi sve je završeno što se tiče deinstalacije,.... | |
| | | anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: Koji antivirus je najbolji ? Wed Feb 23, 2011 12:43 pm | |
| na pomoci , mucila sam te bas,od takvih gluposti padam u nesvest od muke ,no dobro... naravno i tebi Aki hvala za savete | |
| | | AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
| Naslov komentara: Re: Koji antivirus je najbolji ? Wed Feb 23, 2011 1:14 pm | |
| tu smo da bi smo se pomagali......... | |
| | | Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Koji antivirus je najbolji ? Wed Feb 23, 2011 6:01 pm | |
| | |
| | | anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: Koji antivirus je najbolji ? Thu Feb 24, 2011 11:52 am | |
| Jesam Mile ,te stvari su mi vecito bauk ,tek kad si mi napisao ovaj post Anemona koji antivirus ti sad istice,.....Ako je Avast ostavi do isteka pa da vidimo mozda ce samo novi kljuc traziti, a ako ne onda moras stari DEINSTALIRATI a ne obrisati,......Ides u "Moj računar"--------------->"Dodaj ili ukloni programe" (to ti je sa lijeve strane gore, kad udjes u "moj racunar" ili jos je jednostavnije ako imas onaj CCleaner što sam ti prije dao,...Otvoriš CCleaner pa ideš na Alate, tada će se otvoriti spisak svih instaliranih programa, odabereš klikneš jednom na stari antivirus i u CCleaneru sa desne strane imas opciju "Pokreni deinstalaciju" klikneš na to i 2-5 sekundi sve je završeno što se tiče deinstalacije,.... onda sam ga uradila Hvala ti na strpljenju | |
| | | Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Koji antivirus je najbolji ? Fri Jun 24, 2011 2:42 pm | |
| NOD32!Nakon silnog menjanja,shvatih da je neprevazidjen |
| | | Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Koji antivirus je najbolji ? | |
| |
| | | | Koji antivirus je najbolji ? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
| |
| |
| Ko je prisutan na forumu | Ukupno 42 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 42 gostiju
niko
Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 304 dana: Tue Oct 15, 2024 8:46 am
|
Most active topic starters | |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
feeds | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Opera.ba on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Opera.top-forum on your social bookmarking website |
|
|