Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Zarada na internetu??? Mon Mar 09, 2009 2:28 am | |
| Vidjam dosta oglasa na temu "zarada na internetu" medjutim ne znam sta oni zapravo reklamiraju i kakav je posao u pitanju. Koliko im vi vjerujete i da li ste imali iskustva s njima? | |
|
morki WEBMASTER
Registracija : 2008-12-06 Godine : 40 Komentari : 1006 Mjesto : Rijeka Mood : depresija pred smrt!
| Naslov komentara: Re: Zarada na internetu??? Tue Mar 10, 2009 2:11 am | |
| Pa uredu je to i ja vjerujem "nekima" cak i koristim jednog posluzitelja http://bux.to/index.phpTreba samo pazit kakve opcije nudi,pogledat na internetu dali su bili reportani i dali ima ozbiljnijih prituzbi,provjerit njihovu licencu,ne davat bas svoje prave podatke na samom pocetku to navedeno je najbitnije. Problem u svemu tome je sto moras lezat po 12 sati na kompu i non stop klikat na reklame. Pretezno su takav tip zarade,ali ima ih jos koje nisam bas koristio mozda su jednostavniji. | |
|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Zarada na internetu??? Tue Mar 10, 2009 7:04 pm | |
| Hvala Death moram to malo pogledati, znači ima u tim pričama nešto, mislim o zaradi. | |
|
morki WEBMASTER
Registracija : 2008-12-06 Godine : 40 Komentari : 1006 Mjesto : Rijeka Mood : depresija pred smrt!
| Naslov komentara: Re: Zarada na internetu??? Wed Mar 11, 2009 2:00 am | |
| Ima da samo sve stoji do zivaca i vremena koje provodis na netu.Pitaj Kleu ona ti ima za to zivce vec mi je rekla da na gore navedenom linku je zaradila nesto love . | |
|
fischer Super korisnik
Registracija : 2009-06-26 Godine : 51 Komentari : 338 Mjesto : zrenjanin-srbija
| Naslov komentara: Re: Zarada na internetu??? Wed Jul 15, 2009 3:42 am | |
| Ne stvarno postoje neki linkovi za koje sam ja cuo da donose lovu ali toliko prevare ima na netu da neznas vec ni kako i kome da verujes. Treba se to proveriti narocito ako neko ima vremana i zivaca. Sto da se ne zaradi ako se moze....? | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Zarada na internetu??? | |
| |
|