Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Rad u kući. Sklapanje igračaka i nakita u vlastitom domu. Tue May 05, 2009 6:33 pm | |
| Mislim da vam je iz naslova jasno o čemu se radi. Interesuje me da li netko od vas to radi i isplati li se to uopšte raditi ili je to još samo jedna prevara, pa da bi netko na lak način zaradio na vaš račun???
p.s. ( Gledao sam neke Oglase (novine) a tamo svaki drugi oglas gde nude taj " rad (posao u kući" pa dodjoh na ideju da vas to priupitam. ) | |
|
fischer Super korisnik
Registracija : 2009-06-26 Godine : 51 Komentari : 338 Mjesto : zrenjanin-srbija
| Naslov komentara: Re: Rad u kući. Sklapanje igračaka i nakita u vlastitom domu. Wed Jul 15, 2009 3:44 am | |
| Dugi jel se ti salis? To je bila dobra prevara 80tih. Nemislis valjda da to jos danas prolazi? | |
|
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: Re: Rad u kući. Sklapanje igračaka i nakita u vlastitom domu. Sun Oct 11, 2009 3:39 pm | |
| cista prevara...na koju davno jos nasedoh...al bejag mlada i neiskusna sa puno poverenja u ljude... | |
|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Rad u kući. Sklapanje igračaka i nakita u vlastitom domu. Sun Oct 11, 2009 3:43 pm | |
| - fischer (citat):
- Dugi jel se ti salis?
To je bila dobra prevara 80tih. Nemislis valjda da to jos danas prolazi? ovde su puni oglasi tih zahebancija,...ma idi begaj, ovde i Milan Tarot PROLAZI a da neće ovo,.... | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Rad u kući. Sklapanje igračaka i nakita u vlastitom domu. | |
| |
|