Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Čista erotika: Žensko tijelo prikriveno samo zrncima pijeska Sun Jun 28, 2009 12:31 am | |
| Da je žensko tijelo neiscrpna inspiracija fotografima koji naprosto obožavaju slikati gola tijela to je poznata stvar. Mnogi kažu da je to jedan od najboljih poslova na svijetu. S time će se sigurno složiti i Andy McFarland čiji je posao upravo to, fotografisanje obnaženih ženskih tijela.Na njegovim fotografijama atributi su najčešće u prvom planu. Inspiraciju za jedno takvo snimanje dobio je nakon što se odmarao na na pješčanoj plaži posmatrajući oko sebe žene u kupaćim kostimima. I tada mu je palo na pamet, piše Index. Odlučio je spojiti prirodu sa ljepotama ženskog tijela. Svoje modele smjestio je po raznim pješčanim plažama i skinuo ih ali, ne sasvim. "Kritične tačke" fino je sakrio iza sitnih zrnaca pijeska te time još više dobio na erotičnosti fotografija. Izvor(24sata.info) | |
|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Čista erotika: Žensko tijelo prikriveno samo zrncima pijeska Sun Jun 28, 2009 12:33 am | |
| Pa hebi ga, i ja imam takvu inspiraciju al šta mi vredi :cyclops: | |
|
AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
| Naslov komentara: Re: Čista erotika: Žensko tijelo prikriveno samo zrncima pijeska Sun Jun 28, 2009 9:23 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Čista erotika: Žensko tijelo prikriveno samo zrncima pijeska | |
| |
|