Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Čovek koji je radio tri posla osvojio 39 miliona dolara na lotou Sun Jun 28, 2009 1:35 am | |
| Amerikanac Klajd Persli koji je radio tri posla da prehrani svoju porodicu osvojio je glavnu premiju od 39 miliona dolara na lotou u Kaliforniji.Klajd Persli (49), koji je oženjen i ima četvorogodišnju ćerku, dobiće prvu isplatu od 16 miliona dolara u narednih četiri do šest nedelja, rekao je portparol kalifornisjke lutrije. Kako se navodi, on je radio na mašini za prozvodnju slatkiša, vozio limuzinu i dodatno radio u restoranu. Persli je izjavio da će prvo odvesti ženu na Havaje i angažovati finansijskog savetnika. Dobitni tiket kupio je na pijaci u Santa Kruzu, gde je u poslednjih nekoliko godina dva puta nedeljno uplaćivao loto. Izvor(Blic) | |
|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Čovek koji je radio tri posla osvojio 39 miliona dolara na lotou Sun Jun 28, 2009 1:36 am | |
| E pa neka sam čuo da i ovakvi dobiju nekad,.. | |
|
AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
| Naslov komentara: Re: Čovek koji je radio tri posla osvojio 39 miliona dolara na lotou Sun Jun 28, 2009 9:21 pm | |
| Da bas tako takvi slucaji su retki. Igrao sam taj loto ali nista pa nista. Ne znam kolko kombinacija da odigram nista ne bih dobio. :barfy: :barfy: | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Čovek koji je radio tri posla osvojio 39 miliona dolara na lotou | |
| |
|