Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odavno već nisam mislio o tebi među nama dani i godine stoje nikada te više pronašao nebi da se jučer nismo vidjeli nas dvoje
Stigao sam kasno, stajao na cesti i slučajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da ćemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pričaš mi o svemu, hodamo polako odavno se nismo isplakali tako Ostala si uvijek ista i ove suze na licu tvom Ostala si uvijek ista Jedina žena na putu mom Ostala si uvijek ista
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
Anđele moj, ne ljuti se kako sam mogao da znam, da ću te sresti konačno da i ti nisi samo san i zato ne pitaj me, ne bolje da ne znaš sve moj andjele ...
Andjele moj, radoznali puno mi toga falilo to što bi tebe hladilo mene je samo palilo i zato ne pitaj me, ne bolje da ne znaš sve moj andjele ....
Ja svega sam se nagled'o dok tebe nisam ugled'o i svašta sam se nasluš'o dok tebe nisam posluš'o
Al ti si me promenila dobrotom me povredila da ja sam ostavljao sve al tebe neću nikad, ne andjele .....
Andjele moj, ne trudi se sve mi je to vec poznato to sto bi nocas kupila unapred vec je prodato i zato ne pitaj me, ne bolje da ne znas sve moj andjele ....
*** Ž. Samardžić ***
Riverdance Legenda foruma
Registracija : 2009-08-05 Godine : 60 Komentari : 1026
Naslov komentara: Re: Najljepša balada??? Tue Sep 22, 2009 12:43 am
Naslov komentara: Re: Najljepša balada??? Tue Sep 22, 2009 1:18 am