Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Srecan rodjendan... Tue Aug 11, 2009 5:12 pm | |
| Nije to bio mali grad kao ostali, bio je to veliki grad u kojem stalno sreces neke nove ljude koji se vole. Ali to se desilo na jednoj zurci na kojoj su se oni upoznali. Gledajuci je on je osetio da je voli. Bila je to ljubav koja vecno traje. Na njihovom prvom sastanku, on je poljubio i od tada su se svugde pojavljivali zajedno. On je studirao pravo, a ona medicinu. Slucajno je za svoju ljubav rekla prijateljici, nije ni slutila da ce njena prijateljica uništiti njihovu ljubav jer mnoge djevojke su maštale o njemu. Svakog dana su joj govorile da je on ne voli i kako ima drugu. Te price su je naterale da posumnja u njihovu ljubav. S' teskom namerom je odlucila da o tome poprica sa njim i na kraju je rekla: "Moram ti reci da imam drugog sa kojim sam vec dugo, ove dane koje sam provela sa tobom pamticu zauvek.." On je stajao kao ukopan, to nije ocekivao, jedino što je rekao bilo je: "Dozvoli da ti za svaki rodjendan poklonim buket crvenih ruza, seti me se ponekad" - rekao je i otisao. Kako su dani prolazili, ona je uvidela svoju gresku i pokusavala ga je naci, ali njega nije bilo, jedina nada bio je njen rodjendan. Kada je došao taj dan neko je zazvonio, bila je to curica koja joj je urucila buket i otišla... Isto je bilo i iduceg rodjendana, samo je tad bio mali decak i u cvecu je tada nasla poruku: "Draga gospodjice, srecan vam rodjendan", ali sad je bilo pismo i sasvim drugi rukopis, "Posto sam prilicno ostario i ne znam hosu li dosekati vas iduci rodjendan, moram vam odati tajnu, moj sin se obesio istog dana kada ste ga ostavili i ostavio mi je poruku da vam za svaki rodjendan poklonim buket ruza i još jednom srecan vam rodjendan!!!!!!!!!!" by anonymous
Jolie: komentar modifikovan dana: Sat Oct 24, 2009 2:58 pm; prepravljeno ukupno 4 puta | |
|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Srecan rodjendan... Tue Aug 11, 2009 5:18 pm | |
| eto vidiš, nikom ne smiješ pokazati momka, zato pazi | |
|
Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Srecan rodjendan... | |
| |
|