Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
Naslov komentara: Re: Prevara! Tue Aug 25, 2009 1:41 am
Naisha (citat):
hhhmmmmmmmmmmmmmm.............dooooooooooobrooo............i jel bre za tebe ima smajlitji a
hehehehehe, samo sam se salio, evo za tebe
p.s. - ove smajlice imam u kompu pa ih postavljam
Gost Gost
Naslov komentara: Re: Prevara! Tue Aug 25, 2009 2:03 am
i kao i uwek...........cwetje da zhena tjuti xexexe
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
Naslov komentara: Re: Prevara! Tue Aug 25, 2009 11:12 am
E hajmo sad da cujemo sta se podrazumeva pod prevara? Moze li ko koga prevariti? Ja nekako stojim na stanovistu da me niko nikada ne moze prevariti.Moze misliti da me je prevario,ali nije MENE vec sebe.Evo i zasto.Covek sve sto radi sebi radi-ne drugome. Kada ljudi budu svesni toga kao i da vrlo cesto teze za nesigurnim a sigurno gube,nece biti ni tog stanovista da je sa prevarom profitirao vec izgubio.
Gost Gost
Naslov komentara: Re: Prevara! Tue Aug 25, 2009 11:16 pm
pa ja sam za warijantu nikad ne reci nikad............iskreno ne werujem ni sebi, a kamoli njemu, tako da znam da tje kad tad biti sa nekom drugom, ali me netje prewariti.........meni tje se wratiti..........jedno je ljubaw.....a drugo trenutna strast..................i kako mozhe da me prewari kada ima moju dozwolu da to uradi..........
Milorad Super Administrator
Naslov komentara: Re: Prevara! Wed Aug 26, 2009 1:24 am
Naisha (citat):
pa ja sam za warijantu nikad ne reci nikad............iskreno ne werujem ni sebi, a kamoli njemu, tako da znam da tje kad tad biti sa nekom drugom, ali me netje prewariti.........meni tje se wratiti..........jedno je ljubaw.....a drugo trenutna strast..................i kako mozhe da me prewari kada ima moju dozwolu da to uradi..........
gdje si ti bila kad sam se ja ženio :bounce:
Gost Gost
Naslov komentara: Re: Prevara! Wed Aug 26, 2009 1:34 am
PSSSSSSSST NEMOJ TE CHUJE ZHENA................
Naslov komentara: Re: Prevara! Wed Aug 26, 2009 2:10 am
Naisha (citat):
PSSSSSSSST NEMOJ TE CHUJE ZHENA................
hahahah, da moglo bi biti ovo
Naslov komentara: Re: Prevara! Tue Sep 01, 2009 1:07 am
Nesto mi svi zaobilazite ovu temu , sto je postavila nasa draga , Naisha, ha?? Zasto bjezite ??
Gost Gost
Naslov komentara: Re: Prevara! Tue Sep 01, 2009 1:42 am
zato shto retko ko sme da odgowori na owu temu....kao i ti........
Naslov komentara: Re: Prevara! Tue Sep 01, 2009 1:59 am
Naisha (citat):
zato shto retko ko sme da odgowori na owu temu....kao i ti........
ti od kako si postala "nabrijani korisnik" bas si se nabrijala na mene :predajemse:
vidi jednu stvar, samo znaci da se sam uvjerim u prevaru nikad je ne bih oprostio,...Jesi sad zadovoljna???
Gost Gost
Naslov komentara: Re: Prevara! Wed Sep 02, 2009 12:02 am
dobro de................
Riverdance Legenda foruma
Registracija : 2009-08-05 Godine : 60 Komentari : 1026
Naslov komentara: Re: Prevara! Thu Sep 17, 2009 10:54 pm
Nisam znala gde da postavim ovaj klip koji mi je digao kosu na glavi,a priča o tome kako deca mogu postati ,ni kriva ni dužna ,žrtve roditeljske lakomislenosti. Postavljam ga ovde kao temu za razmišljanje svima koji se odluče na prevaru a da pri tom nisu sagledali sve posledice koje iz nje mogu proizaći,odradili je na način da ih je baš bilo briga kako i da li će njihov partner saznati,da li će nekog povrediti svojom sebičnošću,kako će se njihov nemaran odnos prema sebi prevashodo,odraziti na decu......ma pogledajte obavezno,jer povod je ova tema ,a suštinski .odgovaralo bi posebnoj temi u okviru ovog pdf-a ---nasilje u porodici,i nasilje nad decom ....nejaki su uvek prve žrtve.