|
| Severina | |
| | Autor | Poruka |
---|
Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| | | | Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Tvoja prva djevojka Sun Aug 23, 2009 3:00 pm | |
| Dosao si tiho na prstima rekao da sam tvoja jedina pricali smo i svjetlo ugasili malo se ljubili
Noc je bila duga, sva od zvijezdica na putu do mjeseca danas si daleko dvjesto godina ali si na usnama
Ref. Bila sam tvoja prva djevojka sva tvoja ljubav tu je ostala i svaku noc sanjas me u svakoj drugoj trazis me
Tvoja prva djevojka i svaku noc sanjas me u svakoj drugoj trazis me tvoja prva djevojkahttp://www.domaci.de/download_f_19639_severina_tvoja_prva_djevojka.html
Jolie: komentar modifikovan dana: Mon Sep 07, 2009 7:40 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
| | | Jolie Šaljivi Moderator
| Naslov komentara: Adam i Seva Sun Aug 23, 2009 3:02 pm | |
| Veceras ja ulazim u klub prva macka, plesna kraljica o bjez'te, epizodne nule ja sam glavna uloga svih predstava
Ne vidim dobro jesi li to ti i to ne s jednom vise manje nego s tri o sve su iste plave kose peglane ponistene marke taksene
Ref. Gledaj tijelo, gledaj vrat ne gledaj na rolex sat slusaj usne sto ti sapucu ljubi ruke sto te miluju u prolazu
A pile moje, a gotovo je sta mi radis, sta mi radis pile moje, sta mi radis
Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad ma kad sve zbrojim nista tuga, cemer, jad ako si prvi covjek ti na svijetu, prvi uopce sto ne kazes, moj Adamehttp://www.domaci.de/download_f_5610_severina_adam_i_seva.html
Jolie: komentar modifikovan dana: Mon Sep 07, 2009 7:44 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
| Naslov komentara: Ajde, ajde zlato moje Sun Aug 23, 2009 3:03 pm | |
| Ti si moj zivot, moj bol znam jer bez dodira tvog samo se pravim da zivim al' zato te ne krivim
Ja sam ko srna gonjena jer sam ti zabranjena pusti sto govore ljudi nek srce mi tvoje sudi
O hasta el cielo yo te quiero, yo te quiero
Ref. 2x Ajde, ajde zlato moje sto je moje to je tvoje nije kasno za nas dvoje
Volim kad te zadovoljim volim kad ti udovoljiim volim kad te usrecim i kad ti pamet pomutim
Ref.http://www.domaci.de/download_f_5611_severina_ajde_ajde_zlato_moje.html | |
| Naslov komentara: Da nisi mozda gej Sun Aug 23, 2009 3:04 pm | |
| Temperatura i vibra u zraku a mi isti i u znaku i u podznaku
Kod tebe, kod mene znam te uru, sto da ne sta ti nije tu okej da nisi mozda gej
Kap konjaka tango u dva koraka pogledaj, noc je za ljubav ne kvari mi slavlje
Kad je ura, reci bura ajde u zdravlje
Kod tebe, kod mene u autu, sto da ne sta ti nije tu okej da nisi mozda gej
Ref. 2x Ej, kako cemo lako cemo, lakse nego ista ej, kako cemo lako cemo ne brini se nista
Kap konjaka tango u dva koraka usne, bombone signali u mraku tebe veze sila teza ja na oblaku
Kod tebe, kod mene idemo, svejedno je sta ti nije tu okej da nisi mozda gej
Ref. 2x
Kako cemo, lako cemo kako cemo, lako cemo kako cemo, ne brini se nista http://www.domaci.de/download_f_20277_severina_2008_da_nisi_mozda_gej.html
Jolie: komentar modifikovan dana: Sun Aug 23, 2009 3:08 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
| Naslov komentara: Re: Severina Sun Aug 23, 2009 3:06 pm | |
| Jastuci na prozoru jedan nula za ljubomoru malko mi vec popusta izolacija na zivcima udaras ceznju, duso
Kao mali nervni slom suza je sa posvetom u mojoj glavi si na sigurnom gade, ko te dade
Vidi ispod haljine nema tajne, znas uvijek si sa moje lijeve strane u kuci ljubomore
Ref. Ljubomora, ljubomora to je ljubav, to se tako mora nece me prvi san nije strasno, nije svaki dan krevet ko samostan nije strasno, nije svaki dan, gade
Jastuci na prozoru jedan nula za ljubomoru, ej malko mi vec popusta izolacija na zivcima udaras ceznju, duso
Pijan mi je dekolte ajde, brze ostari da te vise niko ne voli ni zene, osim mene
Ljubomora, ljubomora to je ljubav, to se tako mora nece me prvi san nije strasno, nije svaki dan krevet ko samostan nije strasno, nije svaki dan
Ref.http://www.domaci.de/download_f_20276_severina_2008_gade.html | |
| Naslov komentara: Gas, gas Sun Aug 23, 2009 3:08 pm | |
| Ej, sto volim miris kamiona soferskih gostiona, hormona do plafona muskaraca tona, turbo je sezona
Ej, sto volim miris od benzina ej, magistrala Dalmatina hop, hop, malo, malo pa krivina ljulja se kabina, turbo je masina
Mali, mali, meni toga fali latinice, atmosferice mali, mali, meni toga fali gas do daske, bebice
Ref. 2x Gas, gas, gas, gas gas, gas, gas, gas
Kelneri ko seceri, a pjevaju soferi nek se zivi, pa ko prezivi
Soferi, soferi ej, da vas je vise volim, volim, volim, volim volim, volim, volim, volim, volim kad na musko mirise
Ref. 2x
Ajde, ajde, nije to od vina ej, nije ni od serpentina uhvatila me milina sest mjeseci mi vrucina turbo je godina
Ref. 3xhttp://www.domaci.de/download_f_20141_severina_2008_gas_gas.html | |
| Naslov komentara: Ko to pita Sun Aug 23, 2009 3:13 pm | |
| Falit ces mi, faliti ali necu zaliti sanjala sam, sanjala da cu sresti pravog tigra, lava
Boljeti ce, boljeti tesko cu preboljeti radije cu patiti nego ti se vratiti
Nerviras me k'o komarac velik' bumbar, mali zalac ne dam pusu, na ti bonu da te lupi po hormonu
Ringe raja, eci, pec nisi tigar, ti si zec
Ref. 'Ko to pita, 'ko to pita s' kim to moje srce skita 'ajde lave izadji, pa mi srce pronadji da mi suknja poludi da mi pjesma puno grudi
'Ko to pita, 'ko to pita s' kim to moje srce skita 'ajde lave izadji, pa mi srce pronadji da mi suknja poludi da mi pjesma, da mi pjesma puni grudi
Falit ces mi, faliti necu, necu zaliti sanjala sam, sanjala da cu sresti pravog tigra, lava
Nerviras me k'o komarac velik' bumbar, mali zalac nije meni do slatkisa hocu lava, necu misa
Ringe raja, cevap sis nisi lav, ti si mis
Ref.
Eci, pec zvrc, zvrc
Op, op, op
Ajde, ajde, ajde, ajde
Cevap sis
Ref.
Ringe raja, cevap sis ja sam lav, ti si mishttp://www.domaci.de/download_f_25391_severina_2009_ko_to_pita.html | |
| Naslov komentara: Muskarcu samo treba kurva Sun Aug 23, 2009 3:14 pm | |
| Ljubis dva bisera ispod mog brushaltera sanjala sam opet nocas, dragi ljubis me, istina, kao da sam jedina nek sve stima, makar dok smo nagi
Onda u panici letim na vjencanici u mom snu se ovo cesto vidja pitam te, kad cemo, kazes, srce, sad cemo lazes, lazes, a meni se svidja
Ref. Laku noc, sestrice dobre i lude, Bog neka nas cuva sanjajte svetice muskarcu samo, samo treba kurva
Laku noc, sestrice dobre i lude, Bog neka nas cuva nista mu ne treba muskarcu samo, samo treba kurva
Telefon zvoni, i cao, cao, pameti plove lazi dugo ko mornari rijeci od pamuka, prsten ispod jastuka da ti srce stane, a ustvari
Ref.http://www.domaci.de/download_f_20273_severina_2008_muskarcu_samo_treba_kurva.html
Jolie: komentar modifikovan dana: Mon Sep 07, 2009 7:45 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
| Naslov komentara: Sta to ona ima sto ja nemam Sun Aug 23, 2009 3:15 pm | |
| Nije moj kriz da budem samo druga ja imam devet prstiju koji na sve pristaju i ovaj srednji, a on kaze ne, ne, ne sta ce to meni, budimo iskreni
Ref. 2x Ipak me zanima sta to ona ima mislim dok vas gledam sta to ona ima, sta to ona ima sto ja nemam
Koliko ljubav ima zivota tristo godina da ti budem odana moji se snovi nikad ne vaze sta ce to meni, budimo iskreni
Ref. 4x http://www.domaci.de/download_f_20271_severina_2008_sto_to_ona_ima_sto_ja_nemam.html
Jolie: komentar modifikovan dana: Mon Sep 07, 2009 7:46 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
| Naslov komentara: Tridesete Sun Aug 23, 2009 3:16 pm | |
| Ucinilo mi se da kazes grudi su ti kao rahat lokumi polako tvoja ruka krece mislim, Boze, nek' radi sto naumi
A ti od prvoga minuta znas da ovo vodi do kreveta a ja od prvoga minuta znam bit ces moj muz, otac mog djeteta
Na prvi pogled cini ti se sve ce biti kao i obicno a ja na prvi pogled znam izabrala sam odlicnog
Shvati ovako ili onako samo nemoj naopako to je k'o ljubav vrlo slicno Tridesete, nista neobicno
Ref. 2x Da li sam ja skroz pamecu skrenula kad sam ti tako nesto spomenula to su samo prvi znaci prvi znaci da me sjete lete mi, lete Tridesetehttp://www.domaci.de/download_f_20270_severina_2008_tridesete.html | |
| Naslov komentara: Zdravo Marijo Sun Aug 23, 2009 3:17 pm | |
| Rakija se lijeci vinom marihuana kokainom sve ostalo, sve ostalo sve ostalo Severinom
Skorpija i cicija paz' da se ne spotaknemo do sad se ni jedna nije zalila da te ne ureknemo
Noc, dvije, malo li je paz' da se ne naviknemo svidja mi se tvoja anatomija da te ne ureknemo
Ref. Nekad si mi dobar, nekad ne valjas valjas, valjas, valjas, momak, da me zabavljas molite se, cure, molite se, molim se i ja aleluja daj nam, Boze, vise muskaraca nego godina aleluja
Zdravo, Marijo, neka bude volja tvoja da ne budem stara cura, bez avantura aleluja, aleluja
Ne bih ni ja, ali prija hajde da se dotaknemo bice nocas vratolomija da te ne ureknemo
Ref.http://www.domaci.de/download_f_20269_severina_2008_zdravo_marijo.html | |
| Naslov komentara: Mala je dala Sun Aug 23, 2009 3:19 pm | |
| Ej znas sto se dogodilo danas Sunce pece Mare i ja pijemo kavu U jednom poznatom kaficu Fokusiramo tetovaze na brdovitom mladicu
Svi ga znaju ima zlatan lancic oko vrata Dva mobitel aparata kola bisna Al' mu narav malko tisna
Al' inace nije los... mislim... nije nesto ni dobar Al' dobro sad...
Cak i oni slicni njemu Kazu da je stalno u problemu Da mu ruze jadnom cvjetaju samo na goblenu
Prepozna me ajme meni Kaze:
Ja sam suden ovoj zeni zelis li sa mnom na kavu ili caj Treba li ti topli muski zagrljaj
Ma ajde svojim putem idi dalje Ne trebam ja tvoje zagrljaje Pa da poslije pricas mala je dala Nije to sala nije to sala...
Joj... Mare je otisla kad je reka' da je pun ko brod I da ima strica u Njemackoj... nije mogla vise idrzati
A on nastavi: Znas li da sam im'o firmu export-import-svasta Al' su je privremeno zatvorili jer vlada vise ne prasta
Ja kazem: bas me cudi to sto pricas Jer se vidi da si nekako fin
A on uporan: jel' da bi mogli na kavu ili caj Da ti pokazem sto je muski zagrljaj
(Je pa da mi modrice ostanu...)
Mmm... e da mi je otici odavde... Al' ne mogu... On me gleda pravo u oci I ne pusta... K'o pit bull... Zagrizo i gotovo...
...nerviras me kao Antehttp://www.domaci.de/download_f_14416_severina_mala_je_dala.html | |
| Naslov komentara: Krivi spoj Sun Aug 23, 2009 3:21 pm | |
| Ti mi vise nisi ljubavnik ni gost ti si meni zadnji pregazeni most jedini bio si mi sve a razocarao si me
Ako te pozelim ja te necu zvat' nama nitko nece biti kum ni svat o jedini, bio si mi sve a razocarao si me
Ref. 2x Kakav je to krivi spoj da si njen a da si moj
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ti razocarao si me
Ref. 2x
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ti razocarao si me
Ako te pozelim ja te necu zvat' nama nitko nece biti kum ni svat jedini, bio si mi sve a razocarao si me
Ref. 2x
Ref. 2x
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne razocarao si mehttp://www.domaci.de/download_f_9973_severina_krivi_spoj.html | |
| Naslov komentara: Moja stikla Sun Aug 23, 2009 3:22 pm | |
| Jer jos trava nije nikla tamo gdje je stala moja stikla
Dodji, dodji, dodji op, op, op, op 'ajde pile moje
Tika, taka oko pola tri stipnut ces me da se ne vidi znam ja dobro takve kao ti djavoli su tvoji kumovi
Zvrc, zvrc, trazit ces moj broj kuc, kuc, kucaj nekoj drugoj sojcice, divojcice daj obuci carapice
Ref. Jer jos trava nije nikla tamo gdje je stala moja stikla
Oj da da, oj da da oj daj daj daj (3x) oj da da, oj daj daj moja, moja stikla
Sije, sete, sije, oto sije nove, sije moja i opet mala, s s s sex op, op, zvrc, kuc
Tika, taka oko pola tri gricnut ces me da se ne vidi zlatan prsten, tanki brcici ma znam ja dobro takve kao ti
Zvrc, zvrc, trazit ces moj broj sic, sic, bjezi 'ajde drugoj sojcice, divojcice daj obuci carapice
Ref.
Zumba, zumba, zumba, zumba sijeno, slama, sir, salama rizi, bizi, teca, veca cikla, bikla, cikla, bikla afrika, paprika
Hajde moja
Sije, sije, sije sete sije oto, sije nove sije, sije, sije, sije moja, moja, 'ajde, 'ajde
Ref.http://www.domaci.de/download_f_5613_severina_moja_stikla.html | |
| | | | Jolie Šaljivi Moderator
| Naslov komentara: Ljute cigare Sun Aug 23, 2009 3:24 pm | |
| E, opa
Lako ti je, lako ti je prevariti mene mladu prevariti mene mladu mirises mi na pomadu
E, da ne bi, e, da ne bi poljubio mene bijelu poljubio mene bijelu mirisem na karamelu
Ref. Ja i ti ko ljute cigare bolje, bolje, bolje da se ne pale ja i ti, i onda bi sta bi
Dva para cipela da se izuju dva meka jastuka, al' nas zuljaju dva meka duseka, al' ne ljuljaju pade samar, pade samar ej, da sam jos dva bar
Lako ti je, lako ti je ljubiti me, jer sam sama ljubiti me, jer sam sama uvijek prva padne dama
E, da ne bi, e, da ne bi gledao me kad je tama gledao me kad je tama providi mi se pidzama
Ref. 2xhttp://www.domaci.de/download_f_20274_severina_2008_ljute_cigare.html
Jolie: komentar modifikovan dana: Mon Sep 07, 2009 7:50 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
| Naslov komentara: Haljinicu boje lila Sun Aug 23, 2009 3:25 pm | |
| Od tebe sam, dragi, dugo krila da sam nekog drugog poljubila a ti nisi nista znao, nista znao al' si nesto, duso, osjecao
Ref. 2x Haljinicu boje lila ja sam, duso, oblacila kad sam isla da ga ljubim, da ga ljubim a tvoja sam ljubav bila
Od tebe sam, dragi, dugo krila da sam tebe, duso, prevarila poljubila, prevarila, zazalila haljinicu sto sam oblacila
Ref. 2xhttp://www.domaci.de/download_f_20275_severina_2008_haljinica_boje_lila.html | |
| | | Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Severina | |
| |
| | | | Severina | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
| |
| |
| Ko je prisutan na forumu | Ukupno 38 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 38 gostiju
niko
Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 304 dana: Tue Oct 15, 2024 8:46 am
|
Most active topic starters | |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
feeds | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Opera.ba on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Opera.top-forum on your social bookmarking website |
|
|