Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Ženama je odzvonilo, stiže seks-droid! Thu Sep 17, 2009 10:24 am | |
| Svi su čuli za Real Doll ali došlo je vrijeme da upoznate novo čudo tehnologije - Andy Droid, lutka za seks. Ona diše, ima puls, doživljava orgazme, sposobna je za oralni seks.Njemačka kompanija First Androids [NSFW] dizajnirala je lutku za seks koja diše i ima puls. Ona je poput prave žene, samo što nema mozak. U jesenskom izdanju magazina H+, Kristi Scott je napisao: "Andy seks-droid sposobna je za višestruke seks-poze, simulirano disanje, oralni seks, ima puls, opremljena je sa G-tačkom za orgazam i ima najrealniji glumljeni orgazam koji sam ikada vidio, a nagledao sam se toga. Hura za tehnologiju!" Real Doll koje su do sada važile za najrealističnije lutke za seks više to nisu. Ono što je kompanija First Androids osmislila i stvorila nije samo lutka za seks već sasvim novo seksualno SF iskustvo! Izvor:(24sata.info) | |
|
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: Ženama je odzvonilo, stiže seks-droid! Thu Sep 17, 2009 12:31 pm | |
| Zenama nikada nece odzvoniti!!!!!!!Zena pored tela ima i dusu-toplotu,iskru zivota,puls,to nikada niko nece imati.Nijedan droid na svetu.Umilni pogled zaljubljene zene-Ma original je original.Dizem svoj glas protiv takvih nipodastavanja zene kao Bozijeg stvora od krvi mesa.
Uaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! | |
|
dacaPD Super korisnik
Registracija : 2009-06-25 Godine : 45 Komentari : 498 Mjesto : Prijedor
| Naslov komentara: Re: Ženama je odzvonilo, stiže seks-droid! Tue Sep 22, 2009 10:25 am | |
| Slazem se sa tobom Anemona. Nas zene nista ne moze zamijeniti, ni nase osjecaje, ni nasu strast, ni nista drugo..... I ja dizem svoj glas protiv ponizavanje zena u svakom pogledu.... | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Ženama je odzvonilo, stiže seks-droid! | |
| |
|