| Volim te na svim jezicima sveta... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Volim te na svim jezicima sveta... Wed Sep 30, 2009 2:30 pm | |
| Šetajući kroz vrt Adam i Eva razgovaraju. - Evo, voliš li me? - Volim te, a koga bih drugog! Volim te na... | znači... | Volim te na... | znači... | Afrički | Ek is lief vir jou | Italijanski | Ti amo | Afrički (Južna Afrika) | Ek hejou liefe | Japanski | Ai shite imasu | Albanski | Te dua | Kambodžanski | Kh_nhaum soro_lahn nhee_ah | Arapski | Ana behibek (muskarci zenama) | Kanadski (Francuski) | Je t´adore (Ich liebe Dich) |
| Ana behibak (zene muskarcima) | Katalonski | T'estimo | Armenski | Yes kez guh seerem | Koreanski | Dangsinul saranghee yo | Apački | Sheth she~n zho~n (Nasallaute) | Kurdski | Ez te hezdikhem | Azerbejdžanski | Män säni sävirem | Laotiski | Khoi hak jao | Etiopski | Afgreki´ | Latinski | Te amo | Bangladeški | Ami tomake walobashi | Libananski | Bahibak | Baskarski | Nere maitea | Luonski (priča se u Keniji) | Aheri | Bengalski | Aami tomaake bhaalo baashi | Luksemburgski | Ech hun dech gär | Bolivianisch Quechua | Qanta munani | Malajski (Indoneski) | Saya cintakan kamu | Bosanski | Volim te | Marokanski | Kanbhik |
| Ja te volim | Makedonski | Te sakam | Braziljianski (Portugalski) | Eu te amo (izgovara se “eiu chee amu") | Mađarski | Szeretlek | Bugarski | Obicham te | Megrelski | Ma si miyork | Burmenski | Chit pa te | Nizozemski | Ik hou van je | Kineski | Ngo oi ney (Kantoneski) | Norveški | Jeg elsker deg (Bokmaal) |
| Wo ai ni (Mandarinski) | Pakistanski | Mujhe tumse muhabbat hai | Danski | Jeg elsker dig | Persiski (Farsi) | Du stet daram | Nemački | Ich Liebe Dich | Philipiniski | Mahal kita | Engleski | I love you | Poljski | Kocham cie | Eskimski | Nagligivget | Portugalski | Eu te amo (izgovara se “eiu chee amu”) | Esperantski | Mi amas vin | Rumunski | Te iubesc | Estički | Mina armastan sind | Ruski | Ja tebja ljublju | Farsi (Iranski Dijalekt u Avganistanu i Pakistanu) | Tora dost daram | Samanski | Ou te alofa outou | Filipinski | Mahal ka ta | Srpski | Volim te | Finski | (Mä) rakastan sinua |
| Ja te volim | Francuski | Je t´aime | Swedski | Jag älskar dig | Geliski (govori se u Irskoj) | Ta gra agam ort | Singhaleski (govori se u Šri Lanki) | Mama oyata arderyi | Georgski | Me schen mirq`var char | Slovački | Lubim ta | Grčki | S´ayapo (ausgesprochen “s´agapo”) | Španski | Te quiero | Havajski | Aloha wau ia oi | Sirijski/Libanski | Bhebbek (muski zenskim) |
| Aloha wau ia oi nui loa (Volim te ludo) |
| Bhebbak (zenske muskima) | Hebrejski | Ani ohev otach (M za Z) Ani ohevet otcha (Z za M) |
| Ua here au ia oe | Holandski | Ik houd van jou | Tahitanski | Ua here vau ia oe | Hrvatski | Volim te | Tailandski | Khao raak thoe |
| Ja te volim | Teski | Miluji te | Indijski | Mai tumase pyar karata hun (musko zenskom) | Tuneski | Ha eh bak |
| Mai tumase pyar karati hun (zensko muskom) | Turkski | Seni seviyorum | Navajski | Ayor anosh´ni |
| Ben seni seviriuym | Siouxski | Techihhila | Ukrainski | Ya tebe kokhayu | Zuniski | Tom ho´ ichema |
| Ja pokokhav tebe | Indiski (Hindiski) | My tumse pyaar kartha hun | Vijetnamski | Anh ye^u em (muski zenskim) | Indoneski | Saya cinta padamu |
| Em ye^u anh (zenski |
| |
|
| |
Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... Wed Sep 30, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... Wed Sep 30, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... Wed Sep 30, 2009 9:00 pm | |
| | |
|
| |
Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... Wed Sep 30, 2009 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Jolie Šaljivi Moderator
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... Wed Sep 30, 2009 9:02 pm | |
| | |
|
| |
AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... Wed Sep 30, 2009 9:17 pm | |
| | |
|
| |
enemi Obecani/a
Registracija : 2008-12-06 Komentari : 109
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... Sun Jan 31, 2010 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Volim te na svim jezicima sveta... | |
| |
|
| |
| Volim te na svim jezicima sveta... | |
|