Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Registracija : 2009-09-19 Godine : 34 Komentari : 1433 Mjesto : Banja Luka Mood : Olympic Lyon!!!
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Mon Oct 12, 2009 4:16 pm
Ja nisam nista uradio za sebe!!
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Mon Oct 12, 2009 4:19 pm
zvoncica (citat):
pa eto tajna nije...mozete je procitati...
pročitano
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Mon Oct 12, 2009 4:21 pm
hej, ja ništa, al' baš ništa
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Thu Oct 15, 2009 8:35 pm
pa danas bas nista,mahom za ukucane-sem svakodnevnih stvari koje su podrazumevajuce i standardne.
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Fri Oct 16, 2009 7:55 pm
citala sam jednu divnu knjigu...
morki WEBMASTER
Registracija : 2008-12-06 Godine : 40 Komentari : 1006 Mjesto : Rijeka Mood : depresija pred smrt!
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Oct 21, 2009 10:52 am
Ne isplati se ista radit za sebe...tako da danas nisam nista ucinio za sebe. Sama sranja...kad smo kod sranja jer se ubraja ako ides na Toilet da si ucinio nesto dobro za sebe
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Thu Nov 05, 2009 2:36 pm
po običaju, ništaaaaa
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Thu Nov 05, 2009 2:52 pm
Samo za druge i drago mi je da sam bila u snazi da mogu .A docicu valjda i ja na red, blago se nadam.
anemona Administrator
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Nov 18, 2009 10:17 pm
Da.Naucila neke stvari koje do sada nisam znala.Korisno za sebe.
anemona Administrator
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Sun Feb 28, 2010 9:24 pm
Jesam , citala dobru knjigu
AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Sun Feb 28, 2010 10:01 pm
nista znacajno...........
dzina Obecani/a
Registracija : 2010-02-17 Komentari : 110
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Mar 03, 2010 3:35 am
..Upravo zavrsila jednu sliku sto je vec duze vrema na pola ostala..neko je poceo pre mene...neko meni drag...ostala je sve do sada... A evo gledam je..i svidja mi se to sto vidim... To je bilo za mene...nesto za moju dusu... i naravno poklon za tog nekog ko je do danas nije dovrsio...kisssss....
anemona Administrator
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Mar 03, 2010 2:13 pm
Bavis se slikanjem..to je lepo i veliko zadovoljstvo za one koji su talentovani za slikanje...da budem iskrena ...na tome ti zavidim
dzina Obecani/a
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Mar 03, 2010 2:38 pm
anemona (citat):
Bavis se slikanjem..to je lepo i veliko zadovoljstvo za one koji su talentovani za slikanje...da budem iskrena ...na tome ti zavidim
Da slikam za svoju dusu...volim i to mi dodje kao hobi..imam dosta svojih radova....inace u poslu se bavim drugim delatnostima jer znas i sama da se kod nas od slika ne zivi... ipak opusta i svaka slika ima svoju dusu i svoj mali zivot oslikan i ovekovecen... pozzzz veliki za tebe..
anemona Administrator
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Mar 03, 2010 2:57 pm
Ako nije tajna gde zivis...imas li i tu srecu da slikas prirodu???
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Mar 03, 2010 2:58 pm
dzina (citat):
anemona (citat):
Da slikam za svoju dusu...volim i to mi dodje kao hobi..imam dosta svojih radova....inace u poslu se bavim drugim delatnostima jer znas i sama da se kod nas od slika ne zivi... ipak opusta i svaka slika ima svoju dusu i svoj mali zivot oslikan i ovekovecen... pozzzz veliki za tebe..
vidi, vidi, sami umjetnici oko mene ,......Bilo bi super da te crteze mozes nakako ovde izložiti, pokazati nama,.......Bar da ih je uslikati pa ovdje ubaciti nekako, pošto su pretpostavljam preveliki za skeniranje
anemona Administrator
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Mar 03, 2010 3:00 pm
Milorad (citat):
dzina (citat):
anemona (citat):
vidi, vidi, sami umjetnici oko mene ,......Bilo bi super da te crteze mozes nakako ovde izložiti, pokazati nama,.......Bar da ih je uslikati pa ovdje ubaciti nekako, pošto su pretpostavljam preveliki za skeniranje
Odlican predlog!!!
dzina Obecani/a
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Fri Mar 05, 2010 4:32 am
anemona (citat):
Ako nije tajna gde zivis...imas li i tu srecu da slikas prirodu???
Ja sam u Valjevu...inace slikam i prirodu...a najvise volim raditi portrete.. veliki pozzzz... :* :*
dzina Obecani/a
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Fri Mar 05, 2010 4:35 am
Milorad (citat):
dzina (citat):
anemona (citat):
..Jos cete me i postideti... salim se naravno...hvala na poverenju videcu da slikam i ubacim par slika za vas...jub** pozzzz od mene...
Shonne Super korisnik
Registracija : 2010-01-19 Godine : 44 Komentari : 514 Mjesto : Batajnica Mood : Exelent
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Mon Apr 05, 2010 12:57 pm
Probao jesam ali mi to neide nikako od ruke...I to sam probao vise puta ali nista... Jbg... Valjda ce da krene uskoro.. nadam se... :x
Bela76 ¤Zvijezda Foruma¤
Registracija : 2010-04-06 Komentari : 194
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Wed Apr 07, 2010 12:39 am
Jesam... prvo sam se nervirala... i nervirala... a onda sam rekla sebi ''idi u parfimeriju i potrosi pola plate''
I uradila sam nesto za sebe... kupila sam kozmetiku... potrosila parice i umesto da prestanem da se nerviram ja sam sebi danas uradila bas to... dala razlog da se i dalje nerviram...
anemona Administrator
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE? Fri Mar 25, 2011 11:00 pm
Da ,odslusala sam sa puno paznje ovu devojcicu
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Da li ste danas uradili nesto za SEBE?