| Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
conja Super korisnik
Registracija : 2009-09-26 Godine : 51 Komentari : 266 Mjesto : Paracin
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Sun Oct 11, 2009 3:44 pm | |
| ja se bas nesto i ne mogu pohvaliti u zadnje vreme na sebe | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Thu Oct 22, 2009 12:01 am | |
| |
|
| |
conja Super korisnik
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Thu Oct 22, 2009 12:23 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Thu Oct 22, 2009 12:44 am | |
| hehehehe znaš burazeru niko mi još nije rekao "nisi trebao" i zbog toga mi drago |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Fri Oct 23, 2009 10:56 am | |
| |
|
| |
Mihajlo Legenda foruma
Registracija : 2009-09-19 Godine : 34 Komentari : 1433 Mjesto : Banja Luka Mood : Olympic Lyon!!!
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Fri Oct 23, 2009 11:00 am | |
| | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Fri Oct 23, 2009 3:42 pm | |
| | |
|
| |
conja Super korisnik
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Fri Oct 23, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Fri Oct 23, 2009 11:30 pm | |
| |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Sun Oct 25, 2009 7:51 pm | |
| ponosna sam..jer pronadjoh deo sebe koji izgubih u oluji sto se zivot zove...sada znam kojim putem trebam da idem..i da se nikada ne kajem zbog toga..ponekad iz nas izadju reci koje povrede nas same i druge,ali recu su nista drugo do materijalizacija nasih misli..osluskivati dusu je preporucljivo ali katkad je treba pustiti da jeca da vice da psuje i vredja bez obzira koliko to bolelo i na kraju krajeva kostalo..jer odjek koji ostaje za recima moze da nam pomogne da jasno sagledamo stvari koje su do juce u magli naslucivanja i sumnji bile obavijene,i tada nam Sunce grane i ogreje dusu jer shvatimo da idemo pravim putem,putem koji je po volji Njegovoj..mozda ne mozemo da ostvarimo sebe na svim poljima ali treba znati izabrati a ne kajati se posle ma kakav izbor bio,a ako smo u miru sa samim sobom tada je izbor pravi. Posle oluje kisa i suza,posle grmljavine besa i munja uvreda koje sasuh na jednu dusu odjeknulo je kao prasak u mojoj glavi...i sada znam..molim za oprostaj sve one koje sam uvredila zadnjih meseci..na to nisam ponosna, ali jesam ponosna sto znam da putem kojim idem je onaj pravi,ako neko zeli da mi se na tom putu pridruzi radost ce to moja biti velika,ako pak nece gubitak nije moj. Neka vam ovo vece bude mirno i tiho kao sto je moja dusa konacno spokojna. | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Sun Dec 27, 2009 11:45 am | |
| ponosna sam sto sam jos uvek normalna..koliko toliko.. | |
|
| |
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Sun Dec 27, 2009 11:47 am | |
| - zvoncica (citat):
- ponosna sam sto sam jos uvek normalna..koliko toliko..
tako je zvoncice u ova luda vremena prava je umjetnost ostati normalan,.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Sun Dec 27, 2009 8:29 pm | |
| - zvoncica (citat):
- ponosna sam..jer pronadjoh deo sebe koji izgubih u oluji sto se zivot zove...sada znam kojim putem trebam da idem..i da se nikada ne kajem zbog toga..ponekad iz nas izadju reci koje povrede nas same i druge,ali recu su nista drugo do materijalizacija nasih misli..osluskivati dusu je preporucljivo ali katkad je treba pustiti da jeca da vice da psuje i vredja bez obzira koliko to bolelo i na kraju krajeva kostalo..jer odjek koji ostaje za recima moze da nam pomogne da jasno sagledamo stvari koje su do juce u magli naslucivanja i sumnji bile obavijene,i tada nam Sunce grane i ogreje dusu jer shvatimo da idemo pravim putem,putem koji je po volji Njegovoj..mozda ne mozemo da ostvarimo sebe na svim poljima ali treba znati izabrati a ne kajati se posle ma kakav izbor bio,a ako smo u miru sa samim sobom tada je izbor pravi. Posle oluje kisa i suza,posle grmljavine besa i munja uvreda koje sasuh na jednu dusu odjeknulo je kao prasak u mojoj glavi...i sada znam..molim za oprostaj sve one koje sam uvredila zadnjih meseci..na to nisam ponosna, ali jesam ponosna sto znam da putem kojim idem je onaj pravi,ako neko zeli da mi se na tom putu pridruzi radost ce to moja biti velika,ako pak nece gubitak nije moj. Neka vam ovo vece bude mirno i tiho kao sto je moja dusa konacno spokojna.
"ali katkad je treba pustiti da jeca da vice da psuje i vredja bez obzira koliko to bolelo" teško tebi Zvončice ako misliš da je to isparavan put |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Dec 28, 2009 9:34 am | |
| bakasenovicu...taj put je oproban..vise puta..i putevima koje poznajem njima idem..onim nepoznatim mracnim stazama necu ni da prigvirim vise..krenuh jednom nepoznatom stazom i izgubih puno toga..sad se vracam starim oprobanim stazama i nacinima..Vise cenim ljude koji se izvicu na mene i kazu ono sto misle ,bar znam na cemu sam ,neg one koji cute i smeskaju ti se i nikad nisi siguran sta ti misle..od takvih sam se uvek sklanjala..i sklanjacu se i ubuduce..to je licimerje i takvi mi ljudi ne trebaju..ako sam nesto pogresno uradila ,rekla, volim da mi se na to ukaze..odmah..ne kroz godinu dve dana..ako mi neko kaze nesto sto mi se ne dopada kazem mu to odmah i u lice..ako moze kulturno o.k. ako ne moze mogu ja da budem i nekulturna..ta zivim u Sorabiji gde su psovke kao dobar dan..necu da precutim..ako mi nesto nije jasno ja pitam..i ocekujem bar minimum kulture da mi se na pitanje odgovori ma kakvo ono da je i ma kakav odgovor da je..jaka sam ja mogu da podnesem istinu ma kakva da je....Sad ako je neko toliko uobrazen i naduven da istinu ne moze da podnese..a ima i takvih.. sta cu mu ja..to je njegov ili njen problem..Znam..jako malo ljudi ostaje pored mene zahvaljujuci tom mom stavu..ali bolje par pravih prijatelja neg gomila nazovi prijatelja koje kad vidis zeludac ti se obrne... Kad vicem i jecam..slusam ja sebe i u tim izletima moje duse pronalazim odgovore.. Ono sto je za tebe strasno,za mene je sasvim o.k. i obratno..ta ljudi smo..razliciti smo.. Ne osudjuj me zbog mojih stavova ,jer ni ja tebe ne osudjujem zbog tvojih..pozdrav i srecna ti Nova godina.. | |
|
| |
Shonne Super korisnik
Registracija : 2010-01-19 Godine : 44 Komentari : 514 Mjesto : Batajnica Mood : Exelent
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 1:07 pm | |
| Ponosan sam jer sam Ispunio Dragoj osobi Zelju... koju je Zazelela... A to je to.... :bounce: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 3:40 pm | |
| - Shonne (citat):
- Ponosan sam jer sam Ispunio Dragoj osobi Zelju... koju je Zazelela... A to je to.... :bounce:
Malo li je :bounce: svaka čast |
|
| |
Shonne Super korisnik
Registracija : 2010-01-19 Godine : 44 Komentari : 514 Mjesto : Batajnica Mood : Exelent
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 3:48 pm | |
| Hvala i nema na cemu... zelje su jedno a snovi drugo zar ne?? // :joker: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 4:08 pm | |
| - Shonne (citat):
- Hvala i nema na cemu... zelje su jedno a snovi drugo zar ne?? // :joker:
hehehe iz snova želje dolaze...valjda tako pametni zbore |
|
| |
Shonne Super korisnik
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 4:13 pm | |
| | |
|
| |
Mihajlo Legenda foruma
Registracija : 2009-09-19 Godine : 34 Komentari : 1433 Mjesto : Banja Luka Mood : Olympic Lyon!!!
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 9:34 pm | |
| Pocastio koga sam stigao i na to sam ponosan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 9:37 pm | |
| - Mihajlo (citat):
- Pocastio koga sam stigao i na to sam ponosan
dobra stvar,prijatelja nikad dosta u kafani,još ako su boemski raspoloženi eeeee |
|
| |
Shonne Super korisnik
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Mon Jan 25, 2010 10:53 pm | |
| - bakasenovic (citat):
- Mihajlo (citat):
- Pocastio koga sam stigao i na to sam ponosan
dobra stvar,prijatelja nikad dosta u kafani,još ako su boemski raspoloženi eeeee Bas to bra... :bounce: | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni Tue Jan 26, 2010 10:56 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni | |
| |
|
| |
| Šta ste poslednje uradili zbog čega ste na sebe ponosni | |
|