| kako izleciti slomljeno srce | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: kako izleciti slomljeno srce Thu Oct 29, 2009 3:36 pm | |
| kad se zaljubite pa kad dodje kraj a Vi niste na kraj spremni kako lecite "slomljeno" srce? | |
|
| |
AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Thu Oct 29, 2009 4:25 pm | |
| Vremenom, sve prodje, sve se zaboravi | |
|
| |
Mihajlo Legenda foruma
Registracija : 2009-09-19 Godine : 34 Komentari : 1433 Mjesto : Banja Luka Mood : Olympic Lyon!!!
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Thu Oct 29, 2009 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Thu Oct 29, 2009 4:45 pm | |
| - zvoncica (citat):
- kad se zaljubite pa kad dodje kraj a Vi niste na kraj spremni kako lecite "slomljeno" srce?
iskreno, ne znam kakav savjet nekome dati pošto sam i ja uvijek imao sa tim problema ,... Kako kaze @ Aki vreme liječi sve, to je tačno, ali treba to i dočekati,..neko to zna iskulirati, neko mnogo pati, pa se okrene alkoholu i sa njim liječi rane, neko opet nadje neku zamjensku ljubav i tjera dalje,....ma sta znam,..... | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
Registracija : 2009-10-09 Godine : 50 Komentari : 144 Mjesto : srbija Mood : zaljubljena :))))
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Thu Oct 29, 2009 4:48 pm | |
| vreme leci rane sve...ali ne i secanje..alkohol ne dolazi u obzir..i bez njega me boli glava.. a druga ljubav...ne..ni to ne dolazi u obzir.. dajte jos koji savet.... | |
|
| |
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Thu Oct 29, 2009 4:53 pm | |
| pa onda najbolje da se pomirite | |
|
| |
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| |
| |
AKI Administrator
Registracija : 2009-05-04 Godine : 37 Komentari : 1956 Mjesto : Tamo negde
| |
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Fri Oct 30, 2009 1:28 pm | |
| ziv se covek na sve navikne pa valjda cu i ja ako Bog da ,da se pravim da me ne vredja to sto me ostavi ,da spasim to sto se spasiti da....eh...ako Bog da...naviknucu se i ja..al ostace praznina neka u dusi to znam... | |
|
| |
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Fri Oct 30, 2009 2:34 pm | |
| U mojoj dusi je toliko praznine da kada bih je izdavala ko stambeni prostor,silno bi zaradila. | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Fri Oct 30, 2009 3:28 pm | |
| pa nadji nekog da izdas "prostor " salim se | |
|
| |
Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Wed Nov 11, 2009 5:04 pm | |
| "od tebe ne znam da se oporavim, sto kvario si ne znam da popravim, pruzam ti ruke da ih milujes, pre smrti da me jos jednom ubijes..."
za ovo pitanje, to je moj odgovor... kazem idem dalje, prodje vreme, al' se opet vratim istom, ne mogu da ga zaboravim.... | |
|
| |
zvoncica Obecani/a
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce Tue Apr 20, 2010 11:53 am | |
| ostavio si me rece da me ne volis vise da ti ne trebam... nazva me budalom, licimerom djavolom samim... i ja se naljutih strasno... i poslah te do vraga... ali kad se smire strasti i kad oluja utihne s drugim probah al ne mogu rane srasti samo se uvalih u jos vece nevolje i sada mi dusa jos i vecma pati jer ne mogu se ni tebi a ni njemu dati... ne onako celo i potpuno kako bih ja htela a ti me neces i zbog toga sam ne vesela sta da radim? ljubav to je bez pitanja, ponosa i dostojanstva jedino mi ostaje da cekam i molim se da ili mi te Bog vrati ili te iz mog srca izvadi... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: kako izleciti slomljeno srce | |
| |
|
| |
| kako izleciti slomljeno srce | |
|