Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Dobro dosli na "OPERA.TOP- PORTAL"
Pozivam vas da se potpuno besplatno
registrujete i ucestvujete u daljnjem
uredjivanju Portala i diskutovanja na
"OPERA.TOP-FORUMU"
Hvala !!!
Opera.top-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Opera.top-forum

HomePortalLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Tuga

Go down 
AutorPoruka
anemona
Administrator
Administrator
anemona

Female
Registracija : 2009-08-11
Godine : 68
Komentari : 8565
Mjesto : Beograd
Mood : legende odlaze u legendu...

Tuga Empty
KomentarNaslov komentara: Tuga   Tuga EmptyFri Oct 30, 2009 11:25 pm

Ta vest probola ju je kao nijedna do sad. Sve je mogla prihvatit, ali ovo zaista ne. Možda bi bilo lakše da je saznala da je mrtav, razmišljala je. Bolje to nego zamišljati kako su oni dvoje zajedno, kako je grli i ljubi i najgore, voli!.. Ta cura sigurno nije ni znala kako je samo sretna, verovatno samo misli da je velika faca jer je s' njim. Ona je sigurno bila jedna od onih glupih droljica kojoj je samo stalo da ima decka i da taj brije s' njom. Ta ne zna kako je to voleti nekoga više od 9 meseci, misliti non-stop na njega i plakati zbog njega. Sigurno nije znala kakvu je bol prouzrocila u jadnom ranjenom i nedužnom srcu koje samo što nije prestalo kucati od jada i muke koje je trenutno osjecalo. Ta cura nije verovatno svesna svega. Cak i da je bila sigurno bi mi se smejala. „Haha, što je neka mala devojcica zaljubljena u tebe, a jadnica!!!" Kako je nju samo mrzila, pomisao na tu glupu droljicu dovodio je do ludila. Makar su joj svi govorili da je on glup i da odustane od njega, da je nije vredan i da je glup. Svejedno!!!!!! Volela ga je više od svega i bila je spremna dati život za njega. Jedino nije imala hrabrosti reci mu u facu što osjeca prema njemu jer je znala da bi je
odbio ili u najboljem slucaju bio s njom iz sažaljenja i sljedeci dan je odbacio kao staru krpu. Bila je shrkana, nemocna i najviše od svega jadna i tužna. Mislila je da je život mnogo lepih stvari, ali pogrešila je. Ovo je bio pravi pakao i nije bilo spasa. Kada je saznala da ima curu prvo je stajala ko ukopana na mestu i slušala jednu lepu, ali jako tužnu pesmu - "I cant live if without you" od Mariah Carey. Nije joj dugo trebalo i ona se rasplakala ko kišna godina. Suze su joj se slivale niz obraze i užasno je bolelo. Osecala je takvu prazninu i mržnju prema njemu, a i njoj. Kako joj je ta cura mogla uzeti njenu ljubav. Kako? Zašto? Zbog cega? Što sam tako ružna? Pitanja su joj se nagomilala u glavi. Izgubila je i ono malo samopouzdanja što joj je ostalo. Ali najvažnije od svega, izgubila je njega, njega kojeg je tako volela i u kojeg je bla zaljubljena vec duze. Ma naci ceš boljeg govorili su joj svi i dan danas joj govore...Kako i zašto ne shvatate da za bolje ne znam??? Kako??? Ne mogu i ne želim bit s drugim, kada ovog volim. Njega, njega i samo njega. Ne nikog više, vec samo njega. Ionako kad sam sa nekim drugim mislim samo na njega, zamišljam da je to on "Što ce mi se život svest na sanjarenju o njemu, zamišljanje njega dok grliš nekoga koga ne voliš, a drag je i nije zaslužio da mu se dogodi isto što i mom srcu kojeg je on uništio do temelja. Niko nije zaslužio takvo zlo i bol. Niko!!!" Verovatno svima je ovo izgledalo kao neka tinejdzerska ljubav tj, zaludjenost. Možda….možda i je i nadam se da je. Samo se nadam da ce što prije proæ. Da cu zaboravit svoju prvu istinsku ljubav prema njemu!!! Njemu kojem je stalo samo da ispadne faca i bari okolo glupacice…..Blago se njegovoj curi!!!!!!!!!!!
Na vrh Go down

Tuga
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Decija tuga