VoLiM gA I uViJeK cU gA..Setala sam sa kolegicama,kad sam njega vidjela,postala sam kip, jednostavno se nisam mogla pomaknuti...Ja sam gledala njega on mene...Dobio je moj broj i pisao mi je..poceli smo hodati,to je bilo za mene nesto najljepse na cijelom svijetu...svaki dan smo se vidjeli...govorili jedno drugom koliko se volimo....jednog dana mi dođe sms..."nevolim te više druga mi je sada sve".....u tom momentu ,e je pogodilo nesto u srce... puklo mi je na 1000 dijelova...suze su lile iz ociju...a dusa me boljela kao nikad prije....trazila sam ga...nigdje ga nisam mogla naci ali u mom srcu je bio uvijek i u mojim mislima.... prosla su 3 mijeseca...jednog dana sva odem na stare rusevine gdje smo se dobival i u tom momentu dobijem od njega poruku.."srce volim te i nikad te necu prestati,zao mi je za sve sto sam ti uradio,sto sam te ostavio ali znaj da drugu nisam mogao zavoljeti,rekao sam da volim drugu ali nije istina,moja obitelj te nije primila,i konacno sam im rekao da si ti zamene na 1 mijestu,iako sam to shvatio po 3 mijesecima,znam da mi neces oprostiti zato ti kazem zbogom i zauvijek odlazim na drugi svijet i zapamti srce molim te da najviše na svijetu volim te"...nesto me u srcu steze naslonih se na staru zgradu srusenu slucajno pogledam gore on na zgradi sav uplakan stoji..kad sam ga vidjela sam jednostavno dobila moc i krenula do njega..dolazim na vrh vidim ga kako stoji..vice oprosti mi i hoce da se baci..tad sam mu rekla srcee oprosteno ti je...on se okrenu pogledam mene i jednostavno je pao na koljena i govori zao mi je....dosla sam do njega ga dvignula sa poda ...ga poljubila i rekla srce u redu je volim te najviše...i sve ti je oprosteno..pogledao me je svojim ocima plavima punih suza...jako me zagrli i tako smo bili zagrljeni 1 sat vremena....od tada smo skupa i uvijek cemo biti....vec 2 godine smo skupa....i do kraja naseg zivota cemo biti....sta smo sve propatili ali opet ljubav je to sto nas je opet povezalo....VoLiMo Se...