Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Anđelina Džoli ostavila Breda Pita Sun Jan 24, 2010 2:13 pm | |
| Anđelina Džoli ostavila je Breda Pita i otišla sa šestoro djece, pišu američki mediji pozivajući se na neimenovane izvore.Poznata glumica navodno će se sa djecom preseliti u Evropu, a planira usvojiti još jedno dijete. Čini se da je petogodišnjem braku zaista došao kraj. Anđelina je navodno već duže vrijeme nezadovoljna situacijom u braku. Predložila je Bredu da imaju otvoreni brak, a njega je to toliko rastužilo da je počeo piti. Da li je najpoznatija svjetska priča o Branđelini zaista došla kraju, vrlo skoro će se saznati. | |
|
morki WEBMASTER
Registracija : 2008-12-06 Godine : 40 Komentari : 1006 Mjesto : Rijeka Mood : depresija pred smrt!
| Naslov komentara: Re: Anđelina Džoli ostavila Breda Pita Sun Jan 24, 2010 11:41 pm | |
| Danas je bilo kod mene na vijestima da ce biti sudski sve sredjeno i da ce se djeca podjelit..par njemu par njoj. Meni ovo glupo jer kao da se igraju neke igre u kojoj ispastaju djeca i ja bi ih obojicu linčovao pa se igrao njima | |
|
| Naslov komentara: Re: Anđelina Džoli ostavila Breda Pita Sun Jan 24, 2010 11:56 pm | |
| da kao da su djeca stvari ili komad namjestaja pa prebacuju,.....Tužno ali istinito,.....jbg uvijek djeca u takvim zaj,.. i brakovima ispaštaju,.... | |
|
morki WEBMASTER
Registracija : 2008-12-06 Godine : 40 Komentari : 1006 Mjesto : Rijeka Mood : depresija pred smrt!
| Naslov komentara: Re: Anđelina Džoli ostavila Breda Pita Sun Jan 24, 2010 11:58 pm | |
| A to se desava kad daju kozi i čimpanzi djecu..a mislim samo mi je djece zao,a ovo dvoje nek se nosi znaju oni gdje | |
|
| |
anemona Administrator
Registracija : 2009-08-11 Godine : 68 Komentari : 8565 Mjesto : Beograd Mood : legende odlaze u legendu...
| Naslov komentara: Re: Anđelina Džoli ostavila Breda Pita Mon Jan 25, 2010 12:25 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Anđelina Džoli ostavila Breda Pita | |
| |
|