Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| Naslov komentara: Mala Tue Aug 11, 2009 4:34 pm | |
| Nemoj nikome nikada reci da je postojala jedna “mala”... Da je bila tvoja i sve ti dopustila, sve dala! Nemoj nikome nikada reci da si otisao iz njenog zivota kao tama, nemoj im priznati nikad da “mala” je ostala sama... Nemoj nikome nikada reci da je plakala i patila, da si joj znacio, a nije te vratila! Nemoj nikome nikada reci da “mala” trebala te i da “mala” bojala se, svega cega bojis se... I kad gledas “malu”, ona gleda te i kad druge zele te, ona ne da te! Nemoj nikome nikada reci da je ponos unistio sve, ko zna hoce li opet srecna biti, nemoj nikome nikada reci molim te... Nemoj nikome nikada reci da su ti govorili da za tu “malu” nisi i nemoj im nikada reci da su je pitali: “ZALjUBLjENA SI?”... Nemoj nikome nikada reci da je morala reci: “NE!”, iako zaljubljena bila je! Nemoj nikome nikada reci da bio si joj sve i nemoj im reci kakve bile su noci te, kad si “maloj” ulazio u sne, kad bila je sigurna da trebas je, a ti si bio srecan, nisi znao za puteve tuge... Nemoj nikome nikada reci da njene noci bile su duge! Nemoj im reci da je “mala” zbog tebe sve izgubila, jer bila je srecna dok te je ljubila... I nemoj nikome nikada reci da si “malu” bar malo voleo, da si je za oprostaj molio, samo im reci: “ZAZALITI NECU!”, ali nemoj nikome nikada reci da nakon svega “mala” ti zeli srecu i zeli te bar kao prijatelja, zeli da joj kazes sve... Nemoj nikome nikada reci da “mala” nije mogla reci: “NE!”, i nemoj reci da “mala” jos uvek za tebe dise, da “mala” zbog tebe umire i zbog tebe stihove pise... Nemoj nikome nikada reci da “mala” zbog tebe sja, i nemoj molim te reci, da je ta “mala” JA!!!
By Jovana Novakovic
Jolie: komentar modifikovan dana: Sat Oct 24, 2009 3:00 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
Milorad Super Administrator
Registracija : 2008-12-06 Godine : 55 Komentari : 5587 Mjesto : Banja Luka
| |
Jolie Šaljivi Moderator
Registracija : 2008-12-13 Godine : 31 Komentari : 1327 Mjesto : Sabac Mood : Danas se osecam bolje, danas mi sunce sja.. =)
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Mala | |
| |
|